Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Како мајмуни урлаат навивачиве на Удинезе при секој контакт на Балотели или трипам?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.666
Поени од реакции
88.536
Како мајмуни урлаат навивачиве на Удинезе при секој контакт на Балотели или трипам?
Сите навивачи урлаат кога против нивниот тим игра Балотели, не се само Удинезе...

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Сите навивачи урлаат кога против нивниот тим игра Балотели, не се само Удинезе...
Многу е ниско и гадно ова, божем он е единствен црнец на терен.
Што е најтрагично кај Удинезе има едно 450 црнци на терен ебата баграта хулиганска.

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Може играте најдопадливо али ламбада,фудбал сигурно не.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.242
Поени од реакции
46.590
Многу е ниско и гадно ова, божем он е единствен црнец на терен.
Што е најтрагично кај Удинезе има едно 450 црнци на терен ебата баграта хулиганска.
mene najvise me kurci sto takvoto urlanje go poistovetuvaat ko rasizam, e kur e rasizam pa i tie ne se glupi da se rasisti koa 100 crnci imaat, veze si nema, ednostavno e nameneto za nego ko gomno od coek, a ne kontra cela ebana nigerska rasa.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
mene najvise me kurci sto takvoto urlanje go poistovetuvaat ko rasizam, e kur e rasizam pa i tie ne se glupi da se rasisti koa 100 crnci imaat, veze si nema, ednostavno e nameneto za nego ko gomno od coek, a ne kontra cela ebana nigerska rasa.
Епа и мене не ми е јасно тоа урлање како мајмун. Како тоа го поврзуваат со расизам врска неам.
Ако е гомно од човек нека му урлаат уа а не да му укаат како мајмуни да им ебам све.

џимеј

џимилино
Член од
4 март 2007
Мислења
10.407
Поени од реакции
25.279
Може играте најдопадливо али ламбада,фудбал сигурно не.
Не може симпатизер на тим кој го има Фелипе Мело во него да каже дека практикуваат добар фудбал за гледање.
Едноставно беше моето, иако целта ги оправдува средствата, а тоа е друга тема.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.871
Поени од реакции
116.145
Не може симпатизер на тим кој го има Фелипе Мело во него да каже дека практикуваат добар фудбал за гледање.
A чекај малце, сакаш да кажеш дека Милан има некоја допадлива игра? Мислам онака у реду е, на страна Интер и тоа што имаме 4 од 4, али објективност бе луѓе...

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Фелипе мело е највише земен за оние "прљавите" ствари пошто сите се пички нема никој муда за ништо,исто прочитав некоја статија дека бил страшен мотиватор што и горе доле се глеа на терен фалеше таков играч,настрана тоа ти ли најде да ми кажуваш за играчи бе не постоите со Куцо во тим :vozbud: .Патем честито победа,у секој случај заслужена иако второ заличивте малце на Младина - Маџари

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom