Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
И јас едно време тролав, па бев пријвуван само од навивачиве на вториов тим од Милано, а тогаш па не плачета колегиве мој од Фан Клуб Јувентус! :pov:

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Настрана лепаци.... миланези што да очекуваме вечерва? Ја мислам дека ќе биди тврдо,а? Ве играв ГГ, не верувам да тепате, а исто така и да изгубите,
Гледајте да не заебите, зошо сите че ве скинам :uzi:

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
ги читам поназад страните и не ми се верува дека сте толкави плачипички.Ај сеа и мене нека ме банираат пошо сте плачипички.Пријавете го мислењево плачипички

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
ги читам поназад страните и не ми се верува дека сте толкави плачипички.Ај сеа и мене нека ме банираат пошо сте плачипички.Пријавете го мислењево плачипички
Пријавен си, ми сметаш пред ТВ, не можам да ти ги гледам комшикиве :D

Многу грди дресови миланезиве, многу о по по...

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.766
Види ги Милан за 11 мин водство од 2:0 . (y)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Пријавен си, ми сметаш пред ТВ, не можам да ти ги гледам комшикиве :D

Многу грди дресови миланезиве, многу о по по...

Калигула боље гол даде :D[DOUBLEPOST=1442948290][/DOUBLEPOST]
Види ги Милан за 11 мин водство од 2:0 . (y)

па добро,со таквите мртви екипи може само да се издуваат.

Член од
30 мај 2012
Мислења
2.005
Поени од реакции
3.057
Tи машко прибери си го јазико, да не си го поткасаш! Јасно? Не дека не чини форумов од вакви ко уфо. Не чини од вакви ПИЧКИ ко тебе шо пријавува мислења ко че му се срони бисеро.

Иначе, и мене не ми е интересен трендов, со „да ти ебам стомајки“, селани, вакви такви (идиотски заебанци) (од ко му ја отворија темата на Џонтра за пцуењата, па сеа се токмите кој појче че искара за да ве цитира таму) па не плачам ко пичка кај модератори оти не била дискутијата на ниво.

И пак че ти повторам, пази шо зборуваш!!!
Не се пали како млад мајмун никаде не те навредив, а ако самиот ти се пронајде тоа е друго. И припази малку на речникот не биди копач. А за тоа дали го имам пријавено ете нека кажат модераторите. Не ми ни текнало да го пријавам а и не ми е мене тоа работа. И иди лечи си комплексите на друго место.

Правда за УФО!!

F|eR

Мало смо се напили, пали смо у џбун!
Член од
7 јуни 2008
Мислења
2.006
Поени од реакции
393
Ја ќе бидам најхуман, би го поделил банот до УФОТО, само да не гледам кај што ми цмиздрат овде цел Фан Клуб Интер! Фала!

Vandal

CURVA NORD
Член од
12 август 2012
Мислења
1.051
Поени од реакции
1.095
Освен ова SF Telekom програмчево за арениве,постои ли нешто слично пошо ова ме вади од кожа дека звукот иде порано од сликата,макар линкови некои со подобра слика незнам?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom