PayPal (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата Oblivion
  • Време на започнување Време на започнување
Нема да ти ги вратат парите.

Дали е картичката верификувана или не, ќе дознаеш на самиот PayPal каде што, под самиот број на картичката, треба да пишува Verified.

А парите кои ти ги наплатија за верификување на картичката, ќе се потрошат со твојата прва нарачка.

На пример, ако твојата прва нарачка биде некој предмет кој чини 10 евра, PayPal ќе ти одземе само 8.50 евра од твојата картичка и на тие 8.50 евра ќе ги додаде овие 1.50 евра кои веќе ти ги има одземено и така ќе плати 10 евра за твојата прва нарачка.
мамето нивно лоповско :P
а пишува we will refund your money back :D
хаха океј како и да е , фала многу
Поздрав

Примил некој пари на Македонски PayPal? Мене ми направиле рефундација и ми стигнале парите и тоа на картичка ми ги вратија, не ми стоеа на PayPal.

Сеуште нема таква опција ама кај да е ке дојде и тој ден.

Нели рекоа следната година ќе ја овозможат и таа опција? Ама ете... помина година и 2-3 месеци и уште ништо... Да се надевавме дека до крајот на годината ќе ја вклучат и оваа опција

Нели рекоа следната година ќе ја овозможат и таа опција? Ама ете... помина година и 2-3 месеци и уште ништо... Да се надевавме дека до крајот на годината ќе ја вклучат и оваа опција

Можеби ќе пуштат срце пвеводбениците наредната пролет, предизборно пред април 2016.

и да не пуштат они, бомбашите после април ќе дозволат сигурно.

Отворив акаунт на македонскиот paypal за да ги подигнам парите од интернет заработка и секако да ги искористам за онлајн купување. Ми побара да внесам кредитна картичка, ама кога ја внесов ми појави:
The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.

Отворив акаунт на македонскиот paypal за да ги подигнам парите од интернет заработка и секако да ги искористам за онлајн купување. Ми побара да внесам кредитна картичка, ама кога ја внесов ми појави:
The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience.
Мора да имаш пари мислам дека најмалце 1,5 евро за да помине, тие пари после ке ти ги вратат

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Неможиш да примаш пари на македонски пејпал, можиш само да плаќаш.Така да барај си друг начин да ги повлечиш парите од заработката

Дали треба да се оданочат средства примени од странство?
Ако не е голема сума.

hxHYDo7.png

Имам пејпал акаунт отворен преку Словенија и пред некое време ја добив оваа порака. Сега бараат од мене да го верификувам акаунтот со лична карта/пасош, а адресата ми е некоја лупната во Словенија. Има шанси да го верификувам акаунтот или што чаре да барам? :)

hxHYDo7.png

Имам пејпал акаунт отворен преку Словенија и пред некое време ја добив оваа порака. Сега бараат од мене да го верификувам акаунтот со лична карта/пасош, а адресата ми е некоја лупната во Словенија. Има шанси да го верификувам акаунтот или што чаре да барам? :)

Го имаш одговорот - си примил повеќе од 1500 евра од почетокот на годината, а во такви околности, мораш да доставиш дигитална фотокопија од лична карта или пасош.

Доколку имаш словенечко државјанство, слободно прати им дигитална фотокопија од словенечката лична карта или словенечкиот пасош, а во спротивно, не очекувај до Нова Година да ти биде деблокирана PayPal сметката.

Друго чаре е регистрирање на нова PayPal сметка, но со друга картичка и по можност од друга банка, и се разбира, ќе треба да внесеш друга адреса во Словенија.

Немам државјанство, адресата е лажна, затоа не ни можам да пратам верификација ...

Немам државјанство, адресата е лажна, затоа не ни можам да пратам верификација ...

Си требал да обрнеш внимание на сумата пари која ти пристигнува, во повеќе наврати на форумов имаме спомнато дека годишната граница е 1500 евра.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom