Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Знам 2-ца момци од Куманово што беа, викаа дека ептен топ си поминале...

Подобро да ја предадевме службено. Што среќа ќе беше ова? Нема сезона без ебано нервирање.

Sent from my E2303 using Tapatalk

Кога ја видов табелата, екипи како Сандерленд, Астон Вила, Норич, Бурнемут, Вест Хем, Кристал Палас и Свонси имаат постигнато повеќе погодоци од нас. Петти најслаб тим сме во таа категорија. Уште ли го оправдувате потегот на Венгер дека не е потребно засилување во нападот?

Јас колку што знам никој не го одобри потегот за напаѓач само се сложивме дека можеби немаше нешто подобро на пазарот од тоа што имаме. Инаку сите кукавме за шпиц...

Кокелан месец дена аут.И после терените за тренинг не биле добри, Венгер ги форсирал на тренинг и уште што ти не било причина за повредите, не било до медицинскиот тим.Вчера го оставија 15 минути со повреда да игра.
А можеби му имаат кажано на Венгер дека има повреда ама овој намерно го оставил да игра.

Јас колку што знам никој не го одобри потегот за напаѓач само се сложивме дека можеби немаше нешто подобро на пазарот од тоа што имаме. Инаку сите кукавме за шпиц...
Демек само Бензема е подобар :icon_mrgr:

Имаше, на пример Џексон Мартинез, Бака, Лаказет, Бентеке..

Катастрофален судија, ФА ако не реагира на вакво судење ондак не знам, нека идат на колективно лечење. А на ова ушлево Диего да му праат ганг банг најмалце 10 срнци сите +20 цм , копиле смрдливо!!!!
Не го гледав натпреваров , али од хајлајтс што видов пак Тео шутира ко мекуш, Алексис непрепознатлив од лани.....
Ввлеговме у серија порази, ај у среда ако не да тепаме да разбиеме малер и ако може без црвен мислам доста е....

И пак ќе кажам, покатострофален судија од келавово смрдле нема!!!!!

Мене ми е многу поважно да тепаме со Лестер наредното коло, во Карлинг може слободно да изгубиме ич нема да ми е гајле.

http://espn.uol.com.br/video/544319_veja-momento-em-que-gabriel-acerta-chute-em-diego-costa
Па Габриел воопшто не го чепна туку го промаши (можеби го зачешала ногата :P), плус Мајк Дин не го ни виде ,,ударот''. И зошто Фабрегас прв скокна да бара санкција??? И после имал респект кон нас, му посакувам со двете асистенции што го има сезоната да ја заврши кариерата и ќерка му да се омажи со гнида што изгледа како Коста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom