Нокаут фаза ТОП 16 - Лил

Член од
23 август 2010
Мислења
39.626
Поени од реакции
115.134
Имаше уште 5 минути до крај, за кога ќе го чуваше? Да имаше цела четвртина до крај можеше да го извади. Не смееше да дозволи да фатат офанзивен ритам шпанците, кога го врати во игра на 2 мин веќе беше доцна. Цел натпревар не се осмелија шпанските бекови да одат на влез покрај него а тие клучни минути имаа дури и положувања. Како што велиш, шпанците имаат одлични играчи и не смее да им дозволи да влезат во ритам. Премногу потценувачки се однесуваше и тренерот и играчите и на крај си го добија.
Изгледа не знаеш колку значат минута-две во кошарката. Како си кажа го извади на 5 минути го крај... И ако направи одма фаул што правиме? Не е глуп тренерот на Франција верувај.

Она на Марковиќ беше многу тешко за процена, мислам дека повеќе идеше накај кош, али секако не е некоја преочигледна одлука па да им се забележи на судиите.

Валанчиунас е цар, неверојатен играч.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.620
Поени од реакции
7.755
Катастрофален шут за тројка ....

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
4 trojki od kojznae kolku suta..Imaat edno 25 sigurno.

Markovic e najlosiot suter na site vreminja.:popce:Samo znae da polozuva,nisto drugo.

Litvancite vo bonus,tie forsiraat trojki.

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.620
Поени од реакции
7.755
Кога е најпотребно играат ужасно , Марковиќ е катастрофа колку само чисти шута промаши .

Член од
23 август 2010
Мислења
39.626
Поени од реакции
115.134
Ќе дојде до 15/10/1.7 у Торонто оваа сезона?
Мислам дека мора да дојде до тие бројки. Не знам Торонто што земаа и што дадоа, ама би требало он да им е главен центар. Исклучително добар дефанзивец, во напад доста благодарен играч, ако му ја дадеш ја става во обрач, онака не троши многу топки. Знае некад да се глупира кога игра со грб према кош, да изведува бесни глисти, али би требало да се елиминираат тие работи како ќе старее односно созрева.

Марковиќ гледам некој спомнал катастрофа, а он им е клучен играч во одбраната вечерва. Он не е шутер, од него и не може да се очекуваат многу погодени шутеви, впрочем и намерно ризикуваат со него Литванците.

Еј ме нервираат Србите, Сеибутис ви дава кошеви, мрш бе. Најлошиот плеј на светот дефинитивно.

K.Warrior

Why So Serious?
Член од
25 јануари 2009
Мислења
415
Поени од реакции
675
Богдановиќ е тешка пропалица...освен да спамува тројки за ништо не го бива.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Хахах поштено се посраа денес :boksix:

Член од
13 септември 2008
Мислења
556
Поени од реакции
307
коментаторите се живи мртовци, а бе пичка ви мајчина полуфинале е да не коментирате опера, овој пак неукиов кога ке помислам дека селектор бил.......ај ај аја ја

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.620
Поени од реакции
7.755
Заслужено Литванија во финале , Србија помизерно не можеше да одигра. :toe:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.626
Поени од реакции
115.134
Многу се опуштија, заслужено го изедоа... Мислам дека Шпанија има зицер во финалето.

Kajgana Shop

На врв Bottom