Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
Совет ве молам.

Заминав во ново училиште,сето убо,професори арни,се запознав со сите,добри се сите нема некоја крената мафија.Има едно многу убо чупе,од почеток го шмекав,му се пулев.Со мене учи,а уште подобро,со мене седи по дневник како што сме :D.Па се заљубив повторно,кажете како да не навлезам во ''friendzone'',и како да ја заведам едно друго ајде ме разбирате веќе!

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Совет ве молам.

Заминав во ново училиште,сето убо,професори арни,се запознав со сите,добри се сите нема некоја крената мафија.Има едно многу убо чупе,од почеток го шмекав,му се пулев.Со мене учи,а уште подобро,со мене седи по дневник како што сме :D.Па се заљубив повторно,кажете како да не навлезам во ''friendzone'',и како да ја заведам едно друго ајде ме разбирате веќе!
Да не треба ние да ја врзуваме уместо тебе, ке се опуштиш и ке почнеш муабет ова она и то

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
@haCk0r Како да се опуштам ко дорчо во боксерки филз хорни
Ке го измаваш уште од дома 2-3 пати да испадне течноста, и тргаш нашколија нема да се дига тогаш

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
@haCk0r Како да се опуштам ко дорчо во боксерки филз хорни
Пробај да ја замислуваш баба ти кога зборуваш со неа, тоа обично помага (мене не, мене уше похорни ме праеше таква помисла) али не се сите како мене

Член од
12 ноември 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
мој бивши што ме изневери и се ожени со таа ме,пред некој ден ми пиша и ми предложи да се видеме.не сакам да имам никаков контакт со него но тој не престанува да ми пиши пораки на фб на маил,на теллефон го блокирав од секаде но пак наоѓа начин да ми пиши.ми треба совет што да правам да кажам на жена му или да го игнорирам

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
мој бивши што ме изневери и се ожени со таа ме,пред некој ден ми пиша и ми предложи да се видеме.не сакам да имам никаков контакт со него но тој не престанува да ми пиши пораки на фб на маил,на теллефон го блокирав од секаде но пак наоѓа начин да ми пиши.ми треба совет што да правам да кажам на жена му или да го игнорирам
договори се со жената му, па закажи му состанок да се видете но таа нека појде место тебе.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.178
Поени од реакции
42.906
sea ke mu rastura brak za gluposti ne e toa zaebancija, moze da mu se zakani deka ke i kaze i ovoj glupiov ke se otkaze valjda, ne e do tolku glup sigurno. Bog da cuva, zosto se zenis koga se ponasas ko dete, luge bez pamet.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.279
sea ke mu rastura brak za gluposti ne e toa zaebancija, moze da mu se zakani deka ke i kaze i ovoj glupiov ke se otkaze valjda, ne e do tolku glup sigurno. Bog da cuva, zosto se zenis koga se ponasas ko dete, luge bez pamet.
тој самио си го растура бракот никој со сила не му го растура нему

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Да и кажиш нормално и да го отераш упм.
Пријава можи да се поднеси???[DOUBLEPOST=1441669783][/DOUBLEPOST]
Доста бе
Епа за што ке ја бара ај кажи, точната дефиниција е таа мора да се биде реален :D

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.785
Поени од реакции
12.132
Епа за што ке ја бара ај кажи, точната дефиниција е таа мора да се биде реален :D

Абе тој за тоа ја бара фала богу. Само треба оваа да пенетрира во него и да му го закачи до крај за одмазда :D[DOUBLEPOST=1441670890][/DOUBLEPOST]
Како настанал тој брак така нека се растури. Ја изневерил со друга и си ја зел за жена, сега малку му е па две сака. А таа невестата не верувам да е цвеќе за мирисање во случајов сигурно знаела. А ако не знаела јбг поарно сега да се куртули од овој неголи потака деца кога ќе дојдат

Член од
6 февруари 2014
Мислења
1.016
Поени од реакции
874
Те изнрверил и се оженил со друга и сега повторно ти додева??? Па земи закопај го копилето. Договори му состанок да се видите,а пред тоа договори се со женаму да гледа и среди го. Нема милост за такви гадови.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu

Kajgana Shop

На врв Bottom