Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

• Креатор на темата Креатор на темата anonimnaa
  • Време на започнување Време на започнување
договори се со жената му, па закажи му состанок да се видете но таа нека појде место тебе.
нема да ми верува и нема да сака да појди ќе си речи дека го правам за и вратам[DOUBLEPOST=1441749320][/DOUBLEPOST]
Што мајка ја барам кај него? Ти треба да одиш тебе те бара :D

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
јас не сакам да одам кај него,туку ти очигледно

нема да ми верува и нема да сака да појди ќе си речи дека го правам за и вратам[DOUBLEPOST=1441749320][/DOUBLEPOST]
јас не сакам да одам кај него,туку ти очигледно

Очигледно ти, тие фрази бившиот ми се омажи и ми додева а ја не сакам, и као демек тебе не ти мрда газот и не сакаш да се видиш нели :D

Очигледно ти, тие фрази бившиот ми се омажи и ми додева а ја не сакам, и као демек тебе не ти мрда газот и не сакаш да се видиш нели :D

ако ми мрдаше газот немаше да пишам тука,туку ќе отидев да се видам со него

ако ми мрдаше газот немаше да пишам тука,туку ќе отидев да се видам со него
Па што има веза ако си пишала тука, коа божем ти не сакаш да се видиш ајде признај си не се стегај :D

Па што има веза ако си пишала тука, коа божем ти не сакаш да се видиш ајде признај си не се стегај :D

прашав за совет,а ме направивте не знам што

прашав за совет,а ме направивте не знам што
Не те направивме ништо скраја да е, ти дадоа 3-4 совети па искористи некој или па игнорирај го некое време ке види дека не го рецкаш и ке се откаже

Не те направивме ништо скраја да е, ти дадоа 3-4 совети па искористи некој или па игнорирај го некое време ке види дека не го рецкаш и ке се откаже

типот не престанува,јас не му ни враќам а нонстоп ми пише

проблемот е што од лажни профили ми пиши и од броеви што еднаш ги користи
7 октомври 2012 - 16:57
BF6F91B010924349AD1CFF338054C4EB.jpg
Од денеска повеќе не е возможно да се купува припејд СИМ картичка без да му се остават на продавачот личните податоци. Ова е е дел од Проектот за регистрација на сите припејд корисници што на трите мобилни оператори им го наложува да го спроведат Агенцијата за електронски комуникации (АЕК).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom