Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај сега да ги смениме,твоја желба?![]()
Што е со терминиве како да се работи за eкипа од Русија?![]()
Ова следува после прославата на првиот гол на Манаскоф во ЛШ
Зошто ЛШ? Само тогаш одите на утакмици?![]()
Па може ти да си се пријавиш за експеримент за да ти го сменат (трансплатираат) мозокот нема фајде од овој сегашниов.Ај сега да ги смениме,твоја желба?
Се ОК,знам како е во Скопје...Па може ти да си се пријавиш за експеримент за да ти го сменат (трансплатираат) мозокот нема фајде од овој сегашниов.
@Tomasino Во Франција или Шведска/Данска сабота и недела се неработни денови. Во Скопје не е таков случајот... осеќам дека годинава ќе се има дебакл посетеност а една од причините ќе биде и раниот термин.
Ова со групиве што ги зголемија и поскапиве карти (што е нормален потег), барем мене ме докрајчија и неможам да си ги дозволам. Со група нема да идам и таму е повеќе од труло... Така да ќе инсе радувам само на СЕХА како што правевме додека го имавме Вујо.Се ОК,знам како е во Скопје...
Ама за посетеноста мислам дека се лажиш,и да не ги купите вие(Скопјани)картите,ќе ги изнакупат новопечените "навивачи"од внатрешноста кои нема шанса да пропуштат можност да се чекираат дека се во Јане Сандански и дека го "бодрат"Вардар....
Е сеа единствено ако веќе се купени картите(не знам до кај е таа работа) и тие шо нема да можат да идат на време,да не ги дадат картите на друг и да пропаднат...
Ама не ми се верува да има такви,зошто грото од утакмиците се доста интересни,без разлика на терминот мислам дека ќе има полна сала на сите мечеви...
Кога ќе одеме во Тајланд ќе те частам еднаКо се раскурцаваш на курви и шетање,фала богу ќе нема за сезонски...![]()
Не плачи бе, за ајфон имаш пари, за блок карта за Вардар лига шампиони немаш.Кога ќе одеме во Тајланд ќе те частам една![]()