Ne vadi od kontekst , procitaj ni ja nashata konverzacija , pa citiraj kaj sum navredil. A nemate argumenti , odma drama pravite i predavate kultura , a nit ima navreda nit kurac, ebati demagogot. Ako nekoj najavish kako vrhoven sudija , imam pravo da vidam dali e toj navistina vrhoven sudija. Kako shto ti sega ne me prifakjash mene za podobar poznavach na kosharkata so moeto prvoligashko iskustvo , nasproti tvoeto basket obrazovanie (abe se znaeme , ne glumi ludilo , pa i ti zaradi nekoja bolest, povreda li beshe , sam si kaza deka si prekinal da trenirash od poodamna, pa abdal da e ke sobere dva i dva i ke presmeta shto kariera si imal kosharkarska).Frose so omega elektronski tabli ima iskustvo kako jas igranje vo Pionir salata kosharka. Za koristenjeto na snimkite, pa vo NBA imam do sega gledano edno desetina pati, kontrata na Jordan protiv Boston koga ja preseche topkata koga na prsti gazeshe da ne ja stapne linijata, mislam 1992-3 god. beshe mi teknuva sega od prva , pred nekolku god. vo evro ligata imashe pak , ama shto se glupiram da ti objasnuvam , pomachi se pobaraj ke najdesh. Ako gazel na linijataza trojka mozelo oti za eden poen mozelo da se izgubi utakmica a ako bilo za aut ne . Pa kaj gi vadish tie tezi , takaakach si beshe i seushte si, kako si gi vadish tie tezite namenski alal da ti e, ma kako ti teknuvaat samo. Nikoj ne navrediv, vnimavam , nemoj da me prakjash na psihijatar , takaakach ne e navreda, karakterna osobina e