Сакам да знам!

• Креатор на темата Креатор на темата blue ladybug
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да знам што е ова?

...и ова....од 1:22 do 2:10?
https://www.youtube.com/watch?v=a198hdl4Dgk

...и дали Сирија стана новиот полигон за тестирање на руските и америчките играчки?

Сакам да знам КОЈ е одговорен за возила за градска чистота и кој носи одлука камион-цистерна да пере со вода главна улица во Кисела Вода во 08,30 часот наутро. Дали е Општина К.Вода или е под Град Скопје ? Чисто да знам по кого да пцујам !
Нездрава работа ! Во 08,30, камион вози со 15 ( петнаесет !!! ) км/час по Сава Ковачевиќ, колона коли позади него, луѓе брзаат за на работа, прска со млаз вода по тротоари, луѓе бегаат, нервоза....Е*бем ти организација...

Сакам да знам КОЈ е одговорен за возила за градска чистота и кој носи одлука камион-цистерна да пере со вода главна улица во Кисела Вода во 08,30 часот наутро. Дали е Општина К.Вода или е под Град Скопје ? Чисто да знам по кого да пцујам !
Нездрава работа ! Во 08,30, камион вози со 15 ( петнаесет !!! ) км/час по Сава Ковачевиќ, колона коли позади него, луѓе брзаат за на работа, прска со млаз вода по тротоари, луѓе бегаат, нервоза....Е*бем ти организација...
Одговорни се Град Скопје, а што има лошо во тоа што ги мијат улиците неможе да ни се најде нам НЗС, ќе си излезеш 7 минути порано и нема да ја начекаш цистерната како среќа да има почесто цистерни Скопје ќе биде почисто

Да не има некој број од тие што издаваат соби во Прилеп во хотелот што е запуштен ЛИПА? Потребно ми е ако може некој да ми даде, имам престојувано не се толку лоши за ден два престој не е проблем.

Одговорни се Град Скопје, а што има лошо во тоа што ги мијат улиците неможе да ни се најде нам НЗС, ќе си излезеш 7 минути порано и нема да ја начекаш цистерната како среќа да има почесто цистерни Скопје ќе биде почисто
Па да, претпоставував дека е на Коце, на глумицава такво не би и текнало...
Пошто нормално е , нели, во сообраќаен шпиц да се пушти камион-цистерна да пере по главната улица.
Сега ќе се организираме со комшиите окулу 8 наутро никој да не искача со кола.

Ооо, другарче, нема лошо што ги мијат улиците, напротив, ама можат да прават тоа, пример, во 6 часот, кога нема да допринесуваат за и онака големата сообракајна гужва

Сакам да знам што е ова?

...и ова....од 1:22 do 2:10?
https://www.youtube.com/watch?v=a198hdl4Dgk

...и дали Сирија стана новиот полигон за тестирање на руските и америчките играчки?
АК 630 М1 руски митралез, а миниган ака БушМастер (Гетлинг)е американско

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Мислам дека е тука надлежна општина Кисела вода таа улица неможе да е под надлежност на град Скопје плус ако е логиката ко за чистењето на снегот тоаш дефинитивно на глумицата е масло.

Ајде некој попаметен или поискусен нека ми објасни пошто мене црпкава не ми фаќа

Скоро секоја компанија што пакува и дистрибуира кафе организира наградна игра со разно-разни награди скоро секогаш како главна награда автомобил

Колку кафиња треба да продадат и колку литри кафе дневно треба да пие просечниот македонец за добивката од продажбата ги покрие трошоците за автомобилот?

Ајде некој попаметен или поискусен нека ми објасни пошто мене црпкава не ми фаќа

Скоро секоја компанија што пакува и дистрибуира кафе организира наградна игра со разно-разни награди скоро секогаш како главна награда автомобил

Колку кафиња треба да продадат и колку литри кафе дневно треба да пие просечниот македонец за добивката од продажбата ги покрие трошоците за автомобилот?
А кога си видел дека автомобилот ќе го дадат?? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom