- Член од
- 13 јануари 2013
- Мислења
- 1.537
- Поени од реакции
- 1.172
Не остануваат и јас се надевав дека че ми остане трансферот за следното коло ама не ми остана, барем не кај мене од кога ја активирав вајлд картатаSi ostanuvaat.
Не остануваат и јас се надевав дека че ми остане трансферот за следното коло ама не ми остана, барем не кај мене од кога ја активирав вајлд картатаSi ostanuvaat.
Eпа како јас ја активирав вајлд-картата и еве после секој викенд си праат фри трансфер?Не остануваат и јас се надевав дека че ми остане трансферот за следното коло ама не ми остана, барем не кај мене од кога ја активирав вајлд картата
Да следните кола си имаш нормално фри трансфери, ама мислев на истото коло кога ја активираш вајлд картата, фри трансферот од истото коло го немаш односно, и мене ми падна чудно затоа што ја искористив картата а не трансферот и си мислев дека за следното коло че имам 2 фри трасфери а не 1, се разбирамеEпа како јас ја активирав вајлд-картата и еве после секој викенд си праат фри трансфер?
Кога викав јас дека кога тогаш ќе го снема, вие не ми верувавте.Мислам дека толку од Гомез во Ливерпул како прва постава, ќе го седне на клупа а ќе настапи Морено.
И Шo се пцуеш Ливерпулци?Кога викав јас дека кога тогаш ќе го снема, вие не ми верувавте.
Иначе се да му ебам на Морено ѓуптинот! Шо еј, колку поени само очекував од него, ептен ми е мака.![]()
Kaжи ти колку брзо ќе му паѓа цената, да знам дали да фрлам 4 поени од сеа или да чекам до сабота да почне колото па да го сменам?И Шo се пцуеш Ливерпулци?
Акo имaш кoј дa ти игрa, прoдaј гo нa фри трaнсфер.Kaжи ти колку брзо ќе му паѓа цената, да знам дали да фрлам 4 поени од сеа или да чекам до сабота да почне колото па да го сменам?
И па не си првДосега од сите играчи од средината највише поени има Махрез. А од сите играчи во нападот, Калум Вилсон.
Јас бев тој што си ги избра од почеток и рече дека ќе газат сезонава![]()
Добро бе брат, курот ли ти расте со секој „јас“ пост што ќе го пишеш на форумов?Досега од сите играчи од средината највише поени има Махрез. А од сите играчи во нападот, Калум Вилсон.
Јас бев тој што си ги избра од почеток и рече дека ќе газат сезонава![]()