Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Не остануваат и јас се надевав дека че ми остане трансферот за следното коло ама не ми остана, барем не кај мене од кога ја активирав вајлд картата
Eпа како јас ја активирав вајлд-картата и еве после секој викенд си праат фри трансфер?

Eпа како јас ја активирав вајлд-картата и еве после секој викенд си праат фри трансфер?
Да следните кола си имаш нормално фри трансфери, ама мислев на истото коло кога ја активираш вајлд картата, фри трансферот од истото коло го немаш односно, и мене ми падна чудно затоа што ја искористив картата а не трансферот и си мислев дека за следното коло че имам 2 фри трасфери а не 1, се разбираме :D

Харт

Клајн - Коларов - Мангала - Дармиан
Махрез - Педро - Казорла - Мата
Бентеке - Гомиш

клупа: Мињоле, Диер, Ају и Вилсон.

Ова ми е тимот после користење на дивата карта, очекувам добри поени.

d2b2203d48602f8ca42f403761968397.jpg

Мислам дека толку од Гомез во Ливерпул како прва постава, ќе го седне на клупа а ќе настапи Морено.

Ќе игра Агуеро следен викенд, барем според Пелегрини.

Досега од сите играчи од средината највише поени има Махрез. А од сите играчи во нападот, Калум Вилсон.

Јас бев тој што си ги избра од почеток и рече дека ќе газат сезонава :cool:

Добро е што не го искористив трансферот, сега Шо го мењам сигурно.

Мислам дека толку од Гомез во Ливерпул како прва постава, ќе го седне на клупа а ќе настапи Морено.
Кога викав јас дека кога тогаш ќе го снема, вие не ми верувавте. :P

Иначе се да му ебам на Морено ѓуптинот! Шо еј, колку поени само очекував од него, ептен ми е мака. :(

Кога викав јас дека кога тогаш ќе го снема, вие не ми верувавте. :P

Иначе се да му ебам на Морено ѓуптинот! Шо еј, колку поени само очекував од него, ептен ми е мака. :(

И Шo се пцуеш Ливерпулци?

И Шo се пцуеш Ливерпулци?
Kaжи ти колку брзо ќе му паѓа цената, да знам дали да фрлам 4 поени од сеа или да чекам до сабота да почне колото па да го сменам?

Kaжи ти колку брзо ќе му паѓа цената, да знам дали да фрлам 4 поени од сеа или да чекам до сабота да почне колото па да го сменам?

Акo имaш кoј дa ти игрa, прoдaј гo нa фри трaнсфер.
Oд првo кoлo гo имaш? 0.1 aкo изгубиш SP

Досега од сите играчи од средината највише поени има Махрез. А од сите играчи во нападот, Калум Вилсон.

И па не си прв [emoji14]

Добро бе брат, курот ли ти расте со секој „јас“ пост што ќе го пишеш на форумов? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom