Johnny B
Misogynist, racist, anti woke
- Член од
- 15 февруари 2010
- Мислења
- 12.028
- Поени од реакции
- 12.915
А шо му фали на првиот? Ете први се со 15 бода. 5 од 5 без применА мислев бaр втoриoв тим ќе ми гo биде![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А шо му фали на првиот? Ете први се со 15 бода. 5 од 5 без применА мислев бaр втoриoв тим ќе ми гo биде![]()
Затоа прашувам која е причината поради која ние не играме 4-4-2 формација.@superstarpizza, ние само еден единствен играч имаме за 4-3-3 а да игра бочно, а тоа е Ајб. Во 4-3-3, тебе ти требаат две пробивни, директни крила кои ќе тргнат на дуеле 1 на 1 со противничкиот бек. Лалана, Кутињо, Фирмино, не се таков профил на играчи. Тие се креативци, но нив им треба простор за да искреираат шанса и не се толку директни како Ајб, Стерлинг шо беше. Добро, Кутињо донекаде е таков но не ја гледам причината зошто би го трошеле Фил бочно, а не како 10-ка.
Хендо лета за Америка и нема да биде во комбинација за настап против Бордо и Норич.
Нема уште инфо дали Стаџ ќе биде у комбо за настап.
Ако случајно налеташ пак на видео, пушти го тука.Имаше добра дискусија за него на MNF.
Ако случајно налеташ пак на видео, пушти го тука.
Не знам за што конкретно е дискусијата ама јас сум во сомнеж дека ќе се врати истиот Стаџ после година дена.
Изглеа бордот потполно изгубил доверба у лекарскиот тим...
Тука е проблемот изгледа
Ќе ги избркаме докторите па на раат тика така ќе играме![]()
Ама па му праат засечки комитетот бре.....у критичен момент му испраќаат играч у америка.
Прво Стариџ сеа Хендо.....Флано у Катар....
Човекот неможе глава да дигне од комитетот!