Фан Клуб: Реал Мадрид

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување
Змејот сигурно гледал клипови на Роналдо и ги читал коментарите, од поинтересните ги издвојувам овие:

Прегледај го приврзокот 128527 Прегледај го приврзокот 128528 Прегледај го приврзокот 128529 Прегледај го приврзокот 128530 Прегледај го приврзокот 128531 Прегледај го приврзокот 128532

АLL HE'S GOOD IS SCORING....you don't say :D
Секоја недела го пратам Реал, така да не треба да читам коментари за да видам дека не може да пројде играч. Не го спорам ко играч, добар играч е, има њух за гол, знае да се постави, ја прати играта околу себе, моментално најдобра деветка у свет. Ама дека е тип на играч кој ќе земе топка и сам ќе ја реши утакмицата кога моралот на тимот е паднат и резултатот не му оди во прилог, кога нозете стануваат тешки и се прават грешки, не би рекол. Така да далеку е од најдобар у свет во моментов, ни во топ 5 не е. (И не викам дека Бејл е :) ) Тука би додал дека е вистинска штета за Лукас Васкез што е резерва, пошто ко крило е најкомплетен од сите што конкурираат за тие позиции.

Дал 5 гола, а не даде гол од глава...па ми се прави најдобар играч,ај мрш таму.педер

Cristiano crossed the pitch in 11 seconds to score Real Madrid's 4th goal v Espanyol.

CO254UpW8AAlExI.jpg

Го јаде староста, порано за 9,79 го претрчуваше теренот. :unsure:
Ама он само ја постави ногата и даде гол, многу тешко...Јак ќе биде кога ќе ги издрибла сите од гол до гол за 11 секунди, а вака ќе си остане најпреценетиот играч у свет.

Иначе, Змеју бе. Од крајност у крајност со муабетов отиде еј. На крај испадна дека е најсовршена деветка, дека дава голови ама е слаб зошто НЕ ДРИБЛА?!
Не бе, нема шанса да не си трол.

Потапа фан на Реал од змeјот немало во фан клуб од кога постои кајгана :)
Пример Феноменот Роналдо играше во Реал, Барса, Интер, Милан и со ниеден клуб не освои ЛШ и никој не му спори дека е еден од најдобрите фудбалери и никој не вика дека не го бива оти не им однесол на клубовите титула во ЛШ.
А кога ќе прочитам дека Кристијано не дал клучен гол е само тоа е поглупо од змејот :D

Пак ја праите истата грешка, бројот на голови не го отсликува квалитетот на играчот. Кој кур ќе ми се мене ко фан 5 гола на Роналдо против Гранада и Еспањол, или на 3 : 0 да дадеш уште три гола и да се радуеш ко дебил, а противничката одбрана е мртва и нит се замара да покрива. Што не даде против Хихон па немаше да биде Реал на второ место у моментов. Лани на две клучни утакмици, една по друга, кога Реал ја изгуби титулата Роналдо никаде го немаше, е кога ќе се деси такво нешто пак ќе се најдат триста изговори, не е у форма, не му иде итн. Па ќе се бара црна овца по кој ќе се плука и за тоа што треба и за тоа што не треба. Извињавајте другари ама ако Роналдо е најдобриот, тогаш при пораз најдобриот ја понесува најголемата одоговорност. Затоа ја тврдам Роналдо има работа од соништата, пошто кога Реал победува он е секогаш најдобриот, а кога Реал губи не му бил денот, биче боље итн.

Чекај, а кој беше ѕверот што правеше преписки со Перез и Озил мислам? или Агуеро?

Потапа фан на Реал од змeјот немало во фан клуб од кога постои кајгана :)
Пример Феноменот Роналдо играше во Реал, Барса, Интер, Милан и со ниеден клуб не освои ЛШ и никој не му спори дека е еден од најдобрите фудбалери и никој не вика дека не го бива оти не им однесол на клубовите титула во ЛШ.
А кога ќе прочитам дека Кристијано не дал клучен гол е само тоа е поглупо од змејот :D
Да не се вреѓаме, лични навреди се дискутираат у 4 очи, не вака зад монитор си седнал и делиш памет на глупи.

Да не се вреѓаме, лични навреди се дискутираат у 4 очи, не вака зад монитор си седнал и делиш памет на глупи.

Скраја да е какво вреѓање, само вистината ја кажав :D И во 4 очи би те барал да ти го кажам истото, ама алергичен сум кога сум во близина на прости :D

Скраја да е какво вреѓање, само вистината ја кажав :D И во 4 очи би те барал да ти го кажам истото, ама алергичен сум кога сум во близина на прости :D
Сигурен сум дека е така, ако се премислиш слободно побарај ме и за Реал и за Роналдо ќе продискутираме и од простоќа леќ ќе ти најдам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom