Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам и пред некој ден бев на банкомат ми ја прифати. До душа не поддигнав само проверив и ми ја јави состојбата што ја имав. Инаку имам пазарено со истата онлине на aliexpress.
Na koj bankomat ja pisuva sostojbata na parite, znam deka na stopanska ne pokazuva.

Na koj bankomat ja pisuva sostojbata na parite, znam deka na stopanska ne pokazuva.

NLB Tutunska банкоматите. Имав околу 3 и нешто долара скоро 4 и баш си реков да проверам ми јави состојба од 207 денара. Тоа го направив чисто за проверка дали ќе ја препознае, а за провизија не повлеков за да проверам колку ќе ми земе.

Provizija zema 6$ na sekoe vadenje pari i nekoj mnogu mal procent za so ti gi menva od UDS vo MKD, samo zaboraviv kolku bese.

Taka da se isplaka samo ako vadis pogolema suma na pari.

Provizija zema 6$ na sekoe vadenje pari i nekoj mnogu mal procent za so ti gi menva od UDS vo MKD, samo zaboraviv kolku bese.

Taka da se isplaka samo ako vadis pogolema suma na pari.

Да да така нешто затоа и не ни повлеков само ме интересираше дали ја препознава картичката.

bBj7FYS.png

линк за рег.: www.fiverr.com :angel:

Со здравје да си ги трошиш!
Фала.

Темата ја пратам неколку години и уште неможам да ги разберам овие кликачите :(
па вложеното време во барање нови страни за кликање и денгубење на гледање реклами досега ќе станеа експерти во поќе програми не само една. Ама тие си знат, ако му е убо нека си продолжат така :rolleyes:

Здраво на сите
Сакам да прашам дали може некој да ми помогне со која картичка и преку која банка во Македонија да го повржам Perfect Money.

Фала.

Темата ја пратам неколку години и уште неможам да ги разберам овие кликачите :(
па вложеното време во барање нови страни за кликање и денгубење на гледање реклами досега ќе станеа експерти во поќе програми не само една. Ама тие си знат, ако му е убо нека си продолжат така :rolleyes:
А бе и ја ги карав ама си викам кога им е убаво зошто да ги карам. Секој нека си оди по својот пат:-)

Klavas sliki od aparat ili nesto, gi stavas na stranata i gi monetiziras. So toa zemas pari, slicno kako so youtube.
Barem kako so razbrav jas. Ako e taka, interesno. Definitivno ke razmislam za ova. Samo nz kolku ke bidi "golemo". Golemo nan cin, nz koj ke gleda sliki tolku ama oti da ne se proba.

Ај ќе пробам, јас сум фотограф и имам еден куп слики. До душа на upwork веќе продавам али ќе пробам и тука.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom