Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Имам македонски ама нели може да отворам преку друга земја, бидејки сеуште не сум регистрирана на Trafficmonsoon....
Еве пријаттеле линк да се регниш ако сеуште се двоумиш
You Earn 100% Commission From referrals Clicks & 10% Commission From Referrals Purchase.
Also earn 110% Cash Back Per Advertising Package.? And most important: INSTANT WITHDRAW :)
#1 https://trafficmonsoon.com/?ref=dojcino23
https://youtu.be/9ikEgeVvWOM

ПОМОШ!!
Направив едно 10 долари на микроворкерс сеа ке правам скрилл акаунт е сега како од скрил да ги извадам јас парите шо картичка треба да имам,и колку % зема за промена од долар во денар ??

ПОМОШ!!
Направив едно 10 долари на микроворкерс сеа ке правам скрилл акаунт е сега како од скрил да ги извадам јас парите шо картичка треба да имам,и колку % зема за промена од долар во денар ??
Па подобро да почекаш уште малку, заработи уште нешто и после влечи ги. На скрил провизија мислам 3 евра беше а картица може било каква јас користам од унибанка виза електрон и од нлб тутунска виза електрон. а тоа конверзијата долари ќе биде малку глупо затоа што скрилот ти е во евра и практично три конверзии ќе имаш долар-евро-денари.

Па подобро да почекаш уште малку, заработи уште нешто и после влечи ги. На скрил провизија мислам 3 евра беше а картица може било каква јас користам од унибанка виза електрон и од нлб тутунска виза електрон. а тоа конверзијата долари ќе биде малку глупо затоа што скрилот ти е во евра и практично три конверзии ќе имаш долар-евро-денари.
Еба*о,тогај да правам уште па ке видеме а од прилика колку време се чека да се префрлат парите од МВ на скрилл ? Фала ногу

Еба*о,тогај да правам уште па ке видеме а од прилика колку време се чека да се префрлат парите од МВ на скрилл ? Фала ногу
Е тоа не сум сигурен ама би требало да биде веднаш, не гледам зошто треба да се чека. А од скрил на наша картица околу 7 дена, некогаш побрзо а некогаш малку повеќе.

Дали знае некој колку плаќа Google за клик преку Adsense ?

Дали знае некој колку плаќа Google за клик преку Adsense ?
Зависи од тематиката на сајтот/рекламата и од локацијата на тој што клика. без разлика на рекламата, темата на сајтот, доколку кликот ти доаѓа од некој во Индија тогаш може да очекуваш 10-20 помалку од кликот на некој од Америка. Мојот експериментален вебсајт е поврзан со здравје и фитнес (Niche кое мислам дека може да очекуваш најмал приход затоа што има премногу вакви сајтови) и кликовите обично се движат од 0.01-0.02 до 0.3-0.4 евра.
Мислам и дека зависи какви реклами ќе ставиш - видео,слики или само текстуален линк. Има поискусни тука на форумот со Адсенсе мене ми е само забава ама има луѓе си отворија фирми за да ги зимаат парите затоа што прават добри пари.

Последно уредено:
Зависи од тематиката на сајтот/рекламата и од локацијата на тој што клика. без разлика на рекламата, темата на сајтот, доколку кликот ти доаѓа од некој во Индија тогаш може да очекуваш 10-20 помалку од кликот на некој од Америка. Мојот експериментален вебсајт е поврзан со здравје и фитнес (Niche кое мислам дека може да очекуваш најмал приход затоа што има премногу вакви сајтови) и кликовите обично се движат од 0.01-0.02 до 0.3-0.4 евра.
Мислам и дека зависи какви реклами ќе ставиш - видео,слики или само текстуален линк. Има поискусни тука на форумот со Адсенсе мене ми е само забава ама има луѓе си отворија фирми за да ги зимаат парите затоа што прават добри пари.
Зa диети ти е веб сaјтoт?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Зa диети ти е веб сaјтoт?

Не, општо здрава исхрана и фитнес као, мада мислам дека грешка направив уште на почеток требаше малку поспецифично. Вака треба многу текстови да се објавуваат секојдневно а немам баш време. Вањда се излетав ама ќе го чувам, по еден текст неделно па ако не друго за беклинкс ќе го нудам во иднина (за две три години).

Не, општо здрава исхрана и фитнес као, мада мислам дека грешка направив уште на почеток требаше малку поспецифично. Вака треба многу текстови да се објавуваат секојдневно а немам баш време. Вањда се излетав ама ќе го чувам, по еден текст неделно па ако не друго за беклинкс ќе го нудам во иднина (за две три години).
Приличнo oпширнo и тешкo зa рaнгирaње... Бидејќи рече декa гo кoристиш кaкo експериментaлен претпoстaвувaм декa имaш и други...

Јaс дoлг периoд се тoкмaм дa пoчнaм сo СЕO... Сaмo кoмпјутер дa земaм :/

Приличнo oпширнo и тешкo зa рaнгирaње... Бидејќи рече декa гo кoристиш кaкo експериментaлен претпoстaвувaм декa имaш и други...

Јaс дoлг периoд се тoкмaм дa пoчнaм сo СЕO... Сaмo кoмпјутер дa земaм :/

Не, немам други ама работам пишување и ова ми е нешто као што го правам за себе не за други како passive income. А за SEO не се мисли зимај компјутер одма има еден тон пари чекаат да бидат обрани:-)

Zdravo. Moze li da mi kazete kako da zarabotuvm pari od vakvi sajtovi? kako odi procedurata i sl.

Стварно дај предложете тематика за вебстрана, нешто што е популарно периодов? :D

Јас доцнам ама да се приклучам во разговорот. Merchant shares е HYIP, ама е страва HYIP. Кој влегол на време извадил и вади константно убави пари од таму. Дали е предоцна сега да влезеш - е тоа не знам (ризик јак, мила душа...) И да, постои година и нешто, какви си се тие 6-7 години и чуда.... Приказни за деца...
Јас контактирам со поголем број на луѓе што буквално живеат од пари заработени на интернет. Кога го прашав еден од нив зошто промовира толку многу програми активно, а речиси воопшто не ја промовира Merchant Shares, коа според него му е најдобра и најстабилна во моментот, ми одговори дека од Merchant Shares повлекол толку многу пари што нема кај да ги стави сите payment proofs.
Во главно, MS се одржува уште затоа што има многу мал return, па иде бавноооо и бавноооо и бавнооо... Не очекувајте да постои вечно, нема да се случи. Тоа е убавината на HYIP ако знаеш убаво да избереш. Битна ти е информацијата, или да имаш некој insider. Често истите луѓе отвараат програми, или луѓе кои до тој момент заработувале на тој начин си стартуваат своја. Битно е да го знаеш админот, или да имаш некакво инфо за него, ама најбитно од се е кој ти е спонзор. Никогаш, ама баш никогаш не одете со дифолтниот. Барајте или некоја гаранција, или reff cashback на вашата инвестиција, ама не паѓајте не финти "страната гарантира". Ако страната се затвори нивната гаранција ништо не ти значи, нема никаде да ги најдете.
И инвестирајте, ама инвестирајте пари што можете да си дозволите да ги изгубите. $10 тешко дека ќе ве доведат до било каква заработка, а како free user не ни помислувајте дека ќе заработите нешто повеќе од неколку доларчиња месечно.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom