Dragonball

Член од
10 јануари 2015
Мислења
225
Поени од реакции
104
Фриза кажува како татко му му кажал дека единствени што не треба да ги предизвукува се Бирус и Бу (сакајќи да внесат логика пошто нели Фриза се фалеше дека е најмоќен во универузмот). Е па како тогаш не тренирал и не го развил полниот потенцијал кога знаел дека има појаки од него?
Е, ова ! Џабе се трудет, нема логика. Зошто се плашеше Фриза од легендарниот супер сејен кога можеше да го надмини со 1 ден тренирање? Или само легенда? Замисли во тие 6 месеци Фриза успеа да достигнит до голден Фриза, што слабата точка кога ја пронајдоја Гоку и Вегета кога се бореја беше дека Фриза тргнала во битка само што ја достигнала таа форма, без да ја усоврши. Значи уште многу може Фриза да станува моќна, незамислива моќ.

Сепак, поентата на Super беше ислушување на фановите, па Аkira Тoriyama всушност ќе го пренапише крајот на Z, турнирот никогаш нема да се случи (или ќе се случи во поинаква верзија без UUB), а GT никогаш како да не ни постоел. Исто голема грешка во Super е што Gohan го прават underpowered nerd.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Едно само не ми е јасно - Како Буу (во дебелата форма) е жив и припитомен :cautious: ?!
Нели го сотраа малиот Буу на крајот од сагата и после Х време се појави Ууб (reverse, but good form of Buu) и кинисаа заедно со Гоку на тренинг, или wherever на крајот од серијалот ? Зошто Ууб го нема, а Буу е вратен ??

Читам сега од вас дека крајот на ДБЗ е редефиран, турнирот го нема и Ууб се нема (уште) појавено .. Амааа не можам да си објаснам како дебелиот Буу е жив, кога во сите овие први епизоди од ДБС потенцираа дека Буу е уништен и меморијата за него е избришана од луѓето со помош на топките.

Член од
10 јануари 2015
Мислења
225
Поени од реакции
104
Едно само не ми е јасно - Како Буу (во дебелата форма) е жив и припитомен :cautious: ?!
Нели го сотраа малиот Буу на крајот од сагата и после Х време се појави Ууб (reverse, but good form of Buu) и кинисаа заедно со Гоку на тренинг, или wherever на крајот од серијалот ? Зошто Ууб го нема, а Буу е вратен ??

Читам сега од вас дека крајот на ДБЗ е редефиран, турнирот го нема и Ууб се нема (уште) појавено .. Амааа не можам да си објаснам како дебелиот Буу е жив, кога во сите овие први епизоди од ДБС потенцираа дека Буу е уништен и меморијата за него е избришана од луѓето со помош на топките.
Fat Buu и Kid buu се различни, Kid Buu беше креиран како негативната страна на Fat Buu кога се изнервира кога Сатан беше ранет од страна на бандитите. Kid Buu беше уништен од Vegeta, Goku и Fat Buu им помогна. После Fat Buu беше донесен на земјата и змејските топки ги искористија за да ја избришат меморијата на луѓето.

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.651
Поени од реакции
9.928

прегледај си го пак посебно Бу сагата дебелиот бу е друга личност

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Дааа бре, целосно ми се избришал тој момент цццц. У пм, милион трансформации имаше Бу во една сага, шо нема да заборави човек.

Фала на потсетникот, еве на ЈТ го најдов моментот ..

dantemkd

demon hunter
Член од
5 јануари 2013
Мислења
10.651
Поени од реакции
9.928
Дааа бре, целосно ми се избришал тој момент цццц. У пм, милион трансформации имаше Бу во една сага, шо нема да заборави човек.

Фала на потсетникот, еве на ЈТ го најдов моментот ..
изгледа со змејските топки и на тебе ти го избришале БУ од меморијата :kezec:

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Овој Whis, Од ДБ супер, колку е јак бе? Го гледав Resurrection of F. не го допреа Гоку и Вегета, а го сомеле Беерус со еден удар.

Член од
10 јануари 2015
Мислења
225
Поени од реакции
104
Овој Whis, Од ДБ супер, колку е јак бе? Го гледав Resurrection of F. не го допреа Гоку и Вегета, а го сомеле Беерус со еден удар.
Моментално е најакиот карактер во Dragon Ball серииве, се очекува за неколку епизоди да се префрли Super во други универзуми каде што ќе има уште посилни противници, тогаш би требало да се дознае кој колку е јак.

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Моментално е најакиот карактер во Dragon Ball серииве, се очекува за неколку епизоди да се префрли Super во други универзуми каде што ќе има уште посилни противници, тогаш би требало да се дознае кој колку е јак.
Ауу закон, се надевам ќе се го видиме во акција.

Член од
20 јули 2011
Мислења
576
Поени од реакции
203
Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
незнам за вас ама јас пак почнав од почеток да ја гледам т.е сеа сум кај генју форце по незнам колку пати .... нај омилен ми е али за каратери најомилен не можам да се одлучам ама веке ако морам роши би го одбрал типацот е прав мајстор а со жени слабо стои :D

Kajgana Shop

На врв Bottom