- Член од
- 13 јули 2010
- Мислења
- 2.795
- Поени од реакции
- 6.209
Го има и во ТинексTabasco sauce ?
Го има и во ТинексTabasco sauce ?
Почнале да ги носат. Не можам само да се сетам дали Рамстор и Веро или СП и Рамстор.Кај нас нема розен кори, така?
A sto se pravi so rozen kori? Moze recept?Кај нас нема розен кори, така?
Па благите рецепти со резен кори некако најпримамливо ми изгледаат...A sto se pravi so rozen kori? Moze recept?
Чоко попс ти е фактички ситен корнфлекс... По маркетиве ќе најдеш. А можеш да ги направиш и со оризови снегулки. Поевтина варијанта е ко што знам. Јас имам правено со нив и супер искочи.
значи истиот рецепт од линкот само да ставам оризови снегулки ? (а колку да ставам, една кутија цела ќе одговара ли за таа смеса?)Чоко попс ти е фактички ситен корнфлекс... По маркетиве ќе најдеш. А можеш да ги направиш и со оризови снегулки. Поевтина варијанта е ко што знам. Јас имам правено со нив и супер искочи.
Извини вака што покасно ти враќам... може веќе и си ги направил.значи истиот рецепт од линкот само да ставам оризови снегулки ? (а колку да ставам, една кутија цела ќе одговара ли за таа смеса?)
Не, подолго време нема.Тика масала (индиски зачин) се наоѓа некаде кај нас?
Во Џамбо горе десно од ескалаторот имаше дрвени солиден квалитет[DOUBLEPOST=1442707846][/DOUBLEPOST]Барам да купам мелник за крупна бибер и сол..кај може да се купи?
бев во веро таму се гола вода ..пластка
Sakam da kupam plinsko za gotvenje pa bi ve zamolil preporaka i kade mozam da najdam nekoe podobro a so prifatliva cena