Anon
/b/ House /b/
- Член од
- 13 декември 2007
- Мислења
- 16.747
- Поени од реакции
- 27.749
recuvaПрепорака за добар recovery програм ?
file scavenger
getdataback
recuvaПрепорака за добар recovery програм ?
http://www.slysoft.com/en/virtual-clonedrive.htmlИмам проблем, компјутерот не сака да ми направи virtual drive преку diamond tools, прво ја имав lite верзијата ама ја избришав дека почна да ми вика дека сум искористил нешто ко максимум mount или whatever па после ја симнав кракната pro верзија. Сега кога идам на add dt virtual drive ми вика adding virtual device(како да се инсталира нов драјвер прави звук) и на тоа останува. Планирам да ставам windows 10-ка, ваљда не правам глуспот што користам daemon tools за тоа ?![]()
Активиран е, ене пишува кај Windows activation.Прегледај го приврзокот 127976 Дечки како да знам дали ми е активиран windows-от и ако не е како да го активирам?
Абе очигледно пишува и јас видов, ама мислам дека ова е таа trial верзија активирана што трае месец дена или така нешто. Затоа прашав дали има начин да се види дали е активиран. Поголема фрка ќе биде ако за месец дена ми пишува windows is not genuine и такви работи, а искрено не ни знам што не треба да правам за да не го trigger windows is not genuine. (Од искуство си имав проблем со 7мицата)Активиран е, ене пишува кај Windows activation.
Ако беше трајал ќе пишуваше дека е со 30 дена. Активиран е, немај гајле.Абе очигледно пишува и јас видов, ама мислам дека ова е таа trial верзија активирана што трае месец дена или така нешто. Затоа прашав дали има начин да се види дали е активиран. Поголема фрка ќе биде ако за месец дена ми пишува windows is not genuine и такви работи, а искрено не ни знам што не треба да правам за да не го trigger windows is not genuine. (Од искуство си имав проблем со 7мицата)
Ако исклучиш сѐ, нема да се вклучиШтетно ли е ако сите програми и драјвери што се подесени да работат при стартувањето на компјутерот да се исклучат?
Можеш се да гасиш од тука нема потреба да стартуваат тие блотвери само успоруваат систем гаси безгајлеШтетно ли е ако сите програми и драјвери што се подесени да работат при стартувањето на компјутерот да се исклучат?
TheBat!Не знам дали некој прашал претходно.
Потребен ми е програм кој би функционитал како супер мејл, односно каде што истовремено со едно логирање би можел да ги проверувам мејловите од повеќе имејл адреси. Потребно ми е да проверувам повеќе од 200 мејлови скоро секој ден, а тоа е практично невозможно.
Дали пости такво нешто?