Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
изјава на Де Хеа од 2011
http://www.marca.com/2011/01/25/futbol/equipos/atletico/1295953707.html
:D

- нема да потпишам за Реал и кога би ми дале бланко чек..[DOUBLEPOST=1441047575][/DOUBLEPOST]
CNvwtg0WoAAUmIr.jpg
Де Геа и Стојкович. Тоа се тие :D :D

:pos:

Што направија децава. :confused: Абе разберете оти лајкови како мене, Ули и Дани не собирате никако. :kezec:

И шо сеа, Јунајтед ќе имаат играч кој знаат дека едвај чека да си оди во јануар, да ти е страв да го пуштиш да брани.

Какви идиоти :pos::pos::pos::pos:

Ја да сум Перез сеа би чекал до јуни и ем без пари да им го зеам ем да не им го дадам Навас :D

Можно ли е намерно да му го направиле ова на Де Хеа или стварно толку се неспособни?
Секако ќе беа во плус, ќе се ослободеа од голман кој и така нема да брани, ќе добиеа нов на негово место, плус кеш за новиот напаѓач.
Можно е ова да се реши во наредните минути/часови/ и трансферот да успее.

Или цел ден не фарбаат медиумиве.

Како и да е, одлично. Има што да покаже Навас сезонава

Можно ли е намерно да му го направиле ова на Де Хеа или стварно толку се неспособни?
Секако ќе беа во плус, ќе се ослободеа од голман кој и така нема да брани, ќе добиеа нов на негово место, плус кеш за новиот напаѓач.
Можно е ова да се реши во наредните минути/часови/ и трансферот да успее.
Значи Ван Гал е ова, не знам зашто ти се чудни вакви работи. Не се секирај, способни се доста ако нешто сакаат да направат. Види денес колку играчи продадоа а на некои од нив и им ги раскинаа договорите за да заминат на фри што побрзо.

Јако, да не заебеше некој нас вака сеир ќе се пукаше :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom