Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Mаршал е тој, главен ќе биде во нападот. И кој не би бил кога го има Руни за конкуренција :D

Ај и чика си замина за Леверкузен и сеа таму че пука голови

Еве ви статија што колку толку доловува што и како прави Марсиал, или како и да му е правилно името:

http://frenchfootballweekly.com/201...re-manchester-united-getting-for-e50-million/

Сума сумарум, стварно многу пари се, али ми се свиѓа тоа што издвојуваат дека е напаѓач кој игра of the shoulder of last defender, како Коста да кажеме или Агуеро што прават, па со брзината би можел да профитира од пасевите на Швајни, кога веќе Руни игра со толкава несигурност.

:D

Player%2B_%2BTeam%2B_%2BFootball%2B_%2BStats%2BComparison%2BTool%2B_%2BSquawka.com%2B-%2BGoogle%2BChrome%2B2015-08-31%2B13.22.35.png

Ми личи на Арсенио Хил, слугата на Еди Марфи во Coming to America

Ова е најдобрата опција за нас со Де Геа. Ми е гајле за парите, ни треба голман како него. Па наредната лапај Лорис или Форстер, ако се оправи сезонава.

Да верував у Господ ќе речев Господ нека ни е напомош.Вака кој сака нека помогне со ова магарево полно хемороиди на клупa и да се бориме за титула годинава.

Иначе Маршал/Мариал или како и да се вика 9 гола дал лани во Франција. :unsure::unsure:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom