Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Borussia Dortmund in advanced talks to sign Adnan Januzaj on loan from Manchester United, according to Sky sources.

Ако си оди овој, ќе ни фали и крило у пизду матер. :D

И така среќно ќе си живееме со цел нов тим. Само Руни и Керик ќе останат остатоци од некое подобро минато :sick:
Епа ај ако не да играме со Гигс.
Се знаеше што ќе се случи после Ферги,таа екипа беше стара,истрошена,надополнета со некој корисен млад играч како што беше Велбек,Клеверли.Нормално беше да се менува скрос цел тим,само што јас очекував малку порано да се деси тоа.
Фалат мали ситници за екипава да гази,се надевам ќе го средат тоа.

BREAKING NEWS

Sky sources understand that Manchester United striker Javier Hernandez is in advanced talks with Bayern Leverkusen over a £9m move but although the deal is close it’s not yet been completed.
Ебаим новинарите незнам дека Leverkusen е Bayer без n.

Иначе за истиов:
90 GRAND A GOAL!

West Ham pulled out of the deal to sign Javier Hernandez due to the striker demanding wages of £100,000-a-week and a goal bonus of £90,000, according to the Daily Mirror.

The 27-year-old has been wanted by West Ham all summer but now looks likely to join Bayern Leverkusen in a £9m move.
Ако е ова за бонусов вистина :pos: Изгледа не очекува многу голови да даде затоа:icon_lol:

Кај ни фалат играчи, па и постоечките уште ги праќаат на позајмици :lolzz:

Сериозно за Маршал, како што кажа Ставро, дали некој воопшто го има гледано од тука па да коментираме дали е добар или јок, дали вредел за парите или не? Јас како што читам го ставаат во топ 3 таленти заедно со оние што ги наброи Игор, Фекир и Лаказете. Последнава сезона ја играл крило за Монако а инаку е напаѓач и толку. Не викам дека вреди или ќе блесне ама не знае човек што да очекува.

Со ова црнчето од Монако изгледа сериозна е работата. Може некој што ГО ИМА ГЛЕДАНО да напише што играч е? Јас француско првенство не гледам.

Ја го имам играно на Фифа и од 78 на 87 рејтинг ми крена за една сезона, дадов 42 гола исто у прва сезона а после стално ми беше по 40+ гола по сезона(освен у 3тата каде ми потфрли, 38 даде:LOL: ) :D

Шала на страна се работи за талентиран играч, далеку од Велбек тип.Братучет ми од Франција што стално си прати утакмици у живо( на стадион) има само најдобри зборови дури поише го цени од Лаказет.

Од младиве напаѓачи што би сакал да дојдат у Јунајтед се: Кејн,Мартиал и Лаказет.

Aбе сите експерти станавме изгледа, САФ не разнежни. Овој требало оној требало. А Рохо кај ќе го даваме? Нели надежен беше за колку ќе го дадеме. Еј ако е нормален овој Ван Гал јас ќе си го исечам. Само некој глупости прави.

Кај ни фалат играчи, па и постоечките уште ги праќаат на позајмици :lolzz:

Сериозно за Маршал, како што кажа Ставро, дали некој воопшто го има гледано од тука па да коментираме дали е добар или јок, дали вредел за парите или не? Јас како што читам го ставаат во топ 3 таленти заедно со оние што ги наброи Игор, Фекир и Лаказете. Последнава сезона ја играл крило за Монако а инаку е напаѓач и толку. Не викам дека вреди или ќе блесне ама не знае човек што да очекува.
Штом се дига толкава прашина околу него веќе година дена уназад, на само 19 годин нема шанса да не е талентиран. BUT, проблемот е што ни треба здраво изграден играч. :D

Море марш тој 50м вредел... ццц. Мата го земавме за 40 кога имаше освоено и ПЛ и ЛШ. Ова детиште со 19години вредело 50м, бегај, нека е и добар. Се прашувам зошто ние не создадеме од нашите надежни фудбалери нешто па да шиткаме за по 50-60м. Переира не го пушта ич еј ич. Па сака од него да излезе топ фудбалер, Јанузај заслужил да игра а Переира не, па морал да му падне на детето.

Наводно, на почетоков на летово сме понудиле 19 милиони фунти за дечково. Потоа, си потпишал со Монако нов договор до 2019-та, па затоа сега цената е таа.

Маrtial го имав во последниот тим на ФИФА, добар беше над 90, брз и силен.

До вечер ќе се знае со ДДГ. А тоа што утре завршува преодниов во ПЛ не значи дека само можеме да купуваме играчи од ПЛ, туку и од другите лиги.

Него Мартиал е потенцијал и талент. Може да распали, ама може и да затаи од целиот притисок што ќе го има со оглед на тоа што само тој Руни и Вилсон ќе се изборот за нападот. Се зависи каков карактер е. А 50м се премногу реално. Лаказет до 30/40 ќе го лапневме со сигурност.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom