Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Абе мене друго што не ми се совпаѓа е дека Мартиал играше за Монако во квалификациите за ЛШ против Валенсија. Мора да се заебаваат, стварно.
Руни ќе игра во ЛШ и во куповите, а Мартиал во лигата :cool:.

Не сум го гледал Мартиал но 50 м за 19 годишно француско ѓупче е премногу па ако сака нека го има и талентот на Меси. А и незнам колку е способен овој да биде прв избор во нападот.
За тие пари Интер на раци ќе ни го донесат Икарди на пример.

Навистина ова го изјавил генијалецот ? :pos:

Вакво момче ни треба

25e75e4befcf903e572fb7b609f2dc4c.jpg

Добро е што имаме 12 дена да се стабилизираме,анализираме и слично и нов играш да донесеме има 10 дена да го прилагодиме ...
Се надевам нема да имаме повредени играчи само од националниве утакмици

Последно уредено:
Добро е што имаме 12 дена да се стабилизираме,анализираме и слично и нов играш да донесеме има 10 дена да го прилагодиме ...
Се надевам нема да имаме повредени играчи само од националниве утакмици
Од што да се стабилизираме? Од серија неповолни резултати?
Играчите се тие, стабилноста е таа..
Би те поправил, имаме помалку од 2 дена да закрпиме позициите што ни фалат иначе во текот на сезоната полошо и од ова ќе биде.

Од што да се стабилизираме? Од серија неповолни резултати?
Играчите се тие, стабилноста е таа..
Би те поправил, имаме помалку од 2 дена да закрпиме позициите што ни фалат иначе во текот на сезоната полошо и од ова ќе биде.
Дај боже да купат но и во случај ништо да не се купи , нема да биде полошо .
Едоставно ке биде јасно дека не сме главна мома у село а таква позиција е можеби подобра од куп надуени ѕвезди !
Искрено па и на пазарот нема нешто што е вредно и по наши критериуми ! Се надевам дека Ван Гал и компани имаат џокер во ракавот за последните денови од преодниот рок.

Ако оваа шпекулација се оствари и навистина дојде Мартиал за 50 милиони можам само да замислам во иднина колку би ни барале клубовите за класа играч кој е веќе докажан еве на пример Бејл. Немам против играчот ништо се гледа дека има талент дечкото ама се повеќе од 25 милиони евра е премногу во овој момент за него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom