Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
Џонтра брат сериозно сеа шала на страна што се напизди толку не биди ка децана со муабетиве добро е, најјаки сте сите се слаби другиве.
Искулирај брате
Пс. Некој ако има стрим со комбиниран пренос од све утакмицете би му бил благодарен

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.766
Џонтра брат сериозно сеа шала на страна што се напизди толку не биди ка децана со муабетиве добро е, најјаки сте сите се слаби другиве.
Искулирај брате
Пс. Некој ако има стрим со комбиниран пренос од све утакмицете би му бил благодарен
http://livetv.sx/en/eventinfo/333230_simulcast/#webplayer_ifr|243500|333230|243500|11|1|en

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.308
Поени од реакции
3.365
Starata dama padna na ROMAntika ..
Ne mrdnaa Juve ...ne se sekjavam dali 3 dodavanja vrzaja do golot sto go postignaja..Inace ovoj poraz ke gi natera Juventus da kupat 1 do 2 zasiluvanja...Baska i pauzava dobro ke im dojde..
Bosancive rasturija ,kejf ti e da gi gledas :drk:
Dzeko > Mandzo :P

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.279
Поени од реакции
5.935
Дракслер е скап. Имаат пари и знаат да го изберат вистинското засилување - Лемина
Нека му се јави Марота на Галијани бидејќи биле пријатели, а фестеров нека му дај некој совет, од типот, Бертолачи за 25 милиони, можи ќе ја попрај работата м?

А сигурен сум дека ти секоја недела го следиш Лемина, и вака како експерт дојде да го изнесеш твоето мислење тука.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.470
Поени од реакции
14.909
Киево и Интер ќе се јадат за титула.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Нека му се јави Марота на Галијани бидејќи биле пријатели, а фестеров нека му дај некој совет, од типот, Бертолачи за 25 милиони, можи ќе ја попрај работата м?

А сигурен сум дека ти секоја недела го следиш Лемина, и вака како експерт дојде да го изнесеш твоето мислење тука.
A што лошо кажав па мешаш баби и жаби? Марота си кажа, пари имаме само потребно ни е право решение. И Лемина е вистинското. :D Плус Баџо го изнафалил.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
15.279
Поени од реакции
5.935
A што лошо кажав па мешаш баби и жаби? Марота си кажа, пари имаме само потребно ни е право решение. И Лемина е вистинското. :D Плус Баџо го изнафалил.
А што јас па лошо кажав? Реков дека трансфер гуруто Галијани може да му понуди квалитетно решение на Марота, биле куќни пријатели, ти наведов и пример на зделка на гуруто за средишен играч, па да реши Марота кај да го истури товарот пари.. И дури те пофалив дека го следиш Лемина на секој натпревар на Олимпик Марсеј, па вака си добар ми ги отвараш очите..Немора одма да се вреѓаш.:D

Rigil

Tu te reconnaîtras
Член од
14 јуни 2015
Мислења
6.635
Поени од реакции
7.766
Што се случува со Лацио :pos:

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
А што јас па лошо кажав? Реков дека трансфер гуруто Галијани може да му понуди квалитетно решение на Марота, биле куќни пријатели, ти наведов и пример на зделка на гуруто за средишен играч, па да реши Марота кај да го истури товарот пари.. И дури те пофалив дека го следиш Лемина на секој натпревар на Олимпик Марсеј, па вака си добар ми ги отвараш очите..Немора одма да се вреѓаш.:D
Па јас ако не ви ги отворам очите кој друг? Марота беше избран за најдобар и е прв што пазарувал на рати, така да не барајте помош од нашиот Галијанчо. :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Дупен? Од кого бе? Од сељка ко тебе со педерска менѓушка? У живо ќутиш и чмаеш ко педерче некое али на тастатура си јак. Право дупачиште си алал да ти е.
Идеме на физички изглед а, браво, еве покажа кој е сељка, со розева кошула на кратки ракави, ташниче-педерка и одврзани патики за фудбал. (y)

Многу сме седеле ја и ти у живо па да знаеш каков сум, се појави на собиранката како падобранец, пиеше 2 литри вода со 2 чашки ракија, шушкаше и те снема после.

Ај сеа нарачај да ги избришат мислењата.

@Марли не бе, далеку од тоа дека сум напизден, така почнавме сеа, ќе си се дупиме после секое коло. Него јувенташите не се правдаат и си признаваат дека заслужено изгубиле овој падобранецов ќе ги правда и оправа.
Лаганица ми е, еве си водиме на полувреме хехе уште 45 мин и титула. :P

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.949
Поени од реакции
23.444
Идеме на физички изглед а, браво, еве покажа кој е сељка, со розева кошула на кратки ракави, ташниче-педерка и одврзани патики за фудбал. (y)

Многу сме седеле ја и ти у живо па да знаеш каков сум, се појави на собиранката како падобранец, пиеше 2 литри вода со 2 чашки ракија, шушкаше и те снема после.

Ај сеа нарачај да ги избришат мислењата.

@Марли не бе, далеку од тоа дека сум напизден, така почнавме сеа, ќе си се дупиме после секое коло. Него јувенташите не се правдаат и си признаваат дека заслужено изгубиле овој падобранецов ќе ги правда и оправа.
Лаганица ми е, еве си водиме на полувреме хехе уште 45 мин и титула. :P

2 литра вода со 2 чашки ракија :pos::pos::aplauz:
Шо знам ми дојде напизден, знаеш ја се секирам за тебе :)
Шо се замараш со Јувенташите незнам, у 89-та прв пут шутнаа оној Шкимиреа вика не ги треснала Рома, искулирај си, главни фаворити за титула сте, после 2 кола против моќните Аталанта и Карпи лади си го на врвот.
Никој нема да ве симне од тамо со Гуарин Капитано и Муриљо футуро капитано со прецизните стартови !! :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom