F|eR
Мало смо се напили, пали смо у џбун!
- Член од
- 7 јуни 2008
- Мислења
- 2.006
- Поени од реакции
- 393
Мислам заслужува!За трудотСакаш Лајкче не за друго за трудот
Мислам заслужува!За трудотСакаш Лајкче не за друго за трудот
http://livetv.sx/en/eventinfo/333230_simulcast/#webplayer_ifr|243500|333230|243500|11|1|enЏонтра брат сериозно сеа шала на страна што се напизди толку не биди ка децана со муабетиве добро е, најјаки сте сите се слаби другиве.
Искулирај брате
Пс. Некој ако има стрим со комбиниран пренос од све утакмицете би му бил благодарен
Нека му се јави Марота на Галијани бидејќи биле пријатели, а фестеров нека му дај некој совет, од типот, Бертолачи за 25 милиони, можи ќе ја попрај работата м?Дракслер е скап. Имаат пари и знаат да го изберат вистинското засилување - Лемина
A што лошо кажав па мешаш баби и жаби? Марота си кажа, пари имаме само потребно ни е право решение. И Лемина е вистинското. Плус Баџо го изнафалил.Нека му се јави Марота на Галијани бидејќи биле пријатели, а фестеров нека му дај некој совет, од типот, Бертолачи за 25 милиони, можи ќе ја попрај работата м?
А сигурен сум дека ти секоја недела го следиш Лемина, и вака како експерт дојде да го изнесеш твоето мислење тука.
Ova #zerotituli dogodina, ovaa godina osvoivme eden.#0poeni
се надевам дека на крај и #zerotituli
А што јас па лошо кажав? Реков дека трансфер гуруто Галијани може да му понуди квалитетно решение на Марота, биле куќни пријатели, ти наведов и пример на зделка на гуруто за средишен играч, па да реши Марота кај да го истури товарот пари.. И дури те пофалив дека го следиш Лемина на секој натпревар на Олимпик Марсеј, па вака си добар ми ги отвараш очите..Немора одма да се вреѓаш.A што лошо кажав па мешаш баби и жаби? Марота си кажа, пари имаме само потребно ни е право решение. И Лемина е вистинското. Плус Баџо го изнафалил.
Па јас ако не ви ги отворам очите кој друг? Марота беше избран за најдобар и е прв што пазарувал на рати, така да не барајте помош од нашиот Галијанчо.А што јас па лошо кажав? Реков дека трансфер гуруто Галијани може да му понуди квалитетно решение на Марота, биле куќни пријатели, ти наведов и пример на зделка на гуруто за средишен играч, па да реши Марота кај да го истури товарот пари.. И дури те пофалив дека го следиш Лемина на секој натпревар на Олимпик Марсеј, па вака си добар ми ги отвараш очите..Немора одма да се вреѓаш.
Идеме на физички изглед а, браво, еве покажа кој е сељка, со розева кошула на кратки ракави, ташниче-педерка и одврзани патики за фудбал.Дупен? Од кого бе? Од сељка ко тебе со педерска менѓушка? У живо ќутиш и чмаеш ко педерче некое али на тастатура си јак. Право дупачиште си алал да ти е.
Идеме на физички изглед а, браво, еве покажа кој е сељка, со розева кошула на кратки ракави, ташниче-педерка и одврзани патики за фудбал.
Многу сме седеле ја и ти у живо па да знаеш каков сум, се појави на собиранката како падобранец, пиеше 2 литри вода со 2 чашки ракија, шушкаше и те снема после.
Ај сеа нарачај да ги избришат мислењата.
@Марли не бе, далеку од тоа дека сум напизден, така почнавме сеа, ќе си се дупиме после секое коло. Него јувенташите не се правдаат и си признаваат дека заслужено изгубиле овој падобранецов ќе ги правда и оправа.
Лаганица ми е, еве си водиме на полувреме хехе уште 45 мин и титула.