Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
:D
Овој Виолинистов пак ќе почне со нерешениве :icon_mrgr:
violin.gif

Ова се дечките што ќе земаа титула?:blablab:
Седете доле двојче....

Сега ќе влези капитенот, ќе ја реши и ќе си направи едно селфи...молим :misticen:

Битно Јубе се местачи така шака лака:свиркам:

Се чуваа дечките за следното коло бе :toe:

Виолиниве се закон :pos:

ja namestija za kladilnici za so parite da mu kupat plaza na Zervinjo.

Гледате како се отвара првенство? :tvg:

За тажење се кое радување...... пичкици, толку бледо отворија што не заслужуваат да се споменат како фаворити за титула.
Лацио им објасни како се игра со срце.

Aj бе не се трескајте од земја. 2 кола се само одма тука рипате. Овие па интер едвај Аталанта со играч повеќе ја победија па нашле да зборат. Со Перишич титула ќе освајале.:facepalm::facepalm: Ќе се опраи јуве полека. Едино Рома сезонава ако научи да е константна може да им парира за титула. Имаа свет што им треба само да не ги фати период ко што знае од 10 нерешени. И не плукајте одма по Погба пошто е поквалитетен од сите други играчи во средина што било кој друг тим ги има освен Рома. Изиграл 2 утакмици слабо и ајде одма.

Толку сте ја гледале утакмицата со Аталанта.

У реду е, ви фалеле клучните играчи у средина. Кои играчи? Кедира? Па нели него за резерва на Видал го земавте?
Кој друг? Дракслер? Витсел? Ковачиќ?
Тоа е тоа едино Маркизио бил ко да не бил и тоа е тоа. Коа зборевме дека сте тенки у средина вие не, Переира и Стураро ќе покријат. Јес.

Тешко е кога во средина ги имаш Стураро, Падоин, Евра и Лихштајнер. Првите двајца не припаѓаат таму. Наинголанд, Пјанич и Кеита е подобар среден ред и нормално е да доминираат.

Ова е право време за Рома да игра против Јувентус, домашен терен, комплетна, со сите засилиувања.
Без Маркизио, Кедира и Азамоа. Барзаљи и Мората неподготвени, без Сандро и Квадрадо, овој резултат е реален и очекуван.

Одговорот беше одличен при резултат од 2-0. Со играч помалку на 10 мин до крај worldclass save ги спаси Рома од изедначување.

По две кола шо се случва тука а допрва цела сезона е пред нас :vozbud:

ОнОј Па Со гОлЕмИтЕ и МаЛиТе БуКвИ БиРа СтРаНа Од КоЈ ќЕ бИдЕ ПоМаЛкУ дУпЕн......... Па Ај ДеМеК БиЛо РаНо За ЈуВе и За МиЛаН сЕа кОа Ќе иМ ДоЈДе ВитСел ПаПаПа...........МиЛаН пА сО бЕрТоЛаЧи и КуЧкА У лШ ќЕ вЛАгаЛе.... ВчЕрА еНпОлИ шЕвА ИгРаЛ нА сАнСиРо.......

Колку да се знае у случај Интер да тепа , дека играат со најслабата екипа моментално во Европа :D

Aj бе не се трескајте од земја. 2 кола се само одма тука рипате. Овие па интер едвај Аталанта со играч повеќе ја победија па нашле да зборат. Со Перишич титула ќе освајале.:facepalm::facepalm: Ќе се опраи јуве полека. Едино Рома сезонава ако научи да е константна може да им парира за титула. Имаа свет што им треба само да не ги фати период ко што знае од 10 нерешени. И не плукајте одма по Погба пошто е поквалитетен од сите други играчи во средина што било кој друг тим ги има освен Рома. Изиграл 2 утакмици слабо и ајде одма.
Е не вие со Бертолачи, ебаве згрешени :).

Колку да се знае у случај Интер да тепа , дека играат со најслабата екипа моментално во Европа :D
Ако изгубиме да знаете дека дебитираат на домашен терен у серија А, сигурно ќе бидат мотивирани. :D

ОнОј Па Со гОлЕмИтЕ и МаЛиТе БуКвИ БиРа СтРаНа Од КоЈ ќЕ бИдЕ ПоМаЛкУ дУпЕн......... Па Ај ДеМеК БиЛо РаНо За ЈуВе и За МиЛаН сЕа кОа Ќе иМ ДоЈДе ВитСел ПаПаПа...........МиЛаН пА сО бЕрТоЛаЧи и КуЧкА У лШ ќЕ вЛАгаЛе.... ВчЕрА еНпОлИ шЕвА ИгРаЛ нА сАнСиРо.......
Дупен? Од кого бе? Од сељка ко тебе со педерска менѓушка? У живо ќутиш и чмаеш ко педерче некое али на тастатура си јак. Право дупачиште си алал да ти е.

Последно уредено од модератор:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom