Fantasy Premier League 2015/16

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
ставно Albrighton место овој, ама глеј да распали Мвила ќе го терам џонтра да те пцуе
Мвила е дестурктивец, до крај на кариера дали ќе даде гол после овој што му се погоди

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
Го разубедивме :vozbud:

Иначе 65 поени, презадоволен. Први 3 поени на Кајгана Н2Н, скок на Кајгана лигата, Фан Клуб Манчестер и оваа на @Malcolm van den Сабаховић :D

Наредно коло појма неам кој да ми биде капитен ама има време. :)

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Супер сум, 24 поени. :cool:[DOUBLEPOST=1440959174][/DOUBLEPOST]не знам што да купам у пичку матер да идам

Член од
28 ноември 2009
Мислења
4.871
Поени од реакции
7.107
51(-4)
Мислам редно време е Агуеро против Палас да даде гол,два .
Уклучив вајлд доста беше губење пари на ботови .

Последно уредено:
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ќе ти ебам мајчин Кутињо и мртов Заха.
Ги извадив копилињата на нивно место ги земав Ајев од Свонси и Фернандињо од Сити, јеби га, деструктивец ама се убацува напред, чат пат знае да даде гол, башка Сити се страва периодов и имаат лесен распоред па клин шитс ау, можда и некое голче како вчера. Шукурац.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Ја го извадив Хендерсон и место него Ајев го стаив.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
Ќе ти ебам мајчин Кутињо и мртов Заха.
Ги извадив копилињата на нивно место ги земав Ајев од Свонси и Фернандињо од Сити, јеби га, деструктивец ама се убацува напред, чат пат знае да даде гол, башка Сити се страва периодов и имаат лесен распоред па клин шитс ау, можда и некое голче како вчера. Шукурац.
Koлку пари е Фернандињо легендо? :pos:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
6. Па не глеам некој што вреди толку да е боље? :unsure::cautious:
Е толку едноставно е. :D

Иначе не знам дали примети, ама Заха имаше топ асистенција вчера. Е сеа тоа што Кабај промаши не е кривица на Заха. Па барем Монтеро или Боласи да си го земал. :) Или овој Сако што му еба матер на Челзи некни, ќе носи поени лудиот 100%. А можеше да оставиш, па Лукаку да го смениш со Гомис наредно коло...и на крај да ти останат пари и од тој трансфер и да земеш некој од Тадиќ, Хендерсон и батките што се околу 7 а треба да носат поени.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.610
Поени од реакции
59.410
Абе oк рaзмислувaње oд стрaнa нa Џoнтрa. Нo aкo бирa игрaч зa клупa сo нискa вреднoст.
6 милиoни мнoгу се.

Зaхa не бaш. Сaкo ми е пoинтереснa oпцијa, нo не знaм кaкoв рaспoред имaaт КП.

И oти пaк 2 трaнсфери?
Преку 100 пoенa ќе ги фрлиш вo трaнсфери ти, те гледaм. Немaш живци :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.020
Абе oк рaзмислувaње oд стрaнa нa Џoнтрa. Нo aкo бирa игрaч зa клупa сo нискa вреднoст.
6 милиoни мнoгу се.

Зaхa не бaш. Сaкo ми е пoинтереснa oпцијa, нo не знaм кaкoв рaспoред имaaт КП.

И oти пaк 2 трaнсфери?
Преку 100 пoенa ќе ги фрлиш вo трaнсфери ти, те гледaм. Немaш живци :D
Aбе му кажав јас, кај него проблем е што играчите во нападот му се 13.2, 8.2 и 8.5...a со 3 такви напаѓачи не се прави скроз комплет тим. Му требаат 3ца јаки во одбрана, еден што би можел да добива поени од време на време и еден нека има од тие најефтините, воопшто да не влезе во план.

Во средина па му треба 3 супер играчи и 2ца поефтини да ги ротира. Што значи Флечер мора оабвезно да го промени со некој поарен играч. И да го ротира со Фернандињо (кога го земал веќе) :D

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Абе одбраната ми е коска бе, не и се замарајте. Фернандињо прва ќе игра, Флечер на клупа. У реду е.[DOUBLEPOST=1440963559][/DOUBLEPOST]Иначе имав 2 слободни трансфери.

Kajgana Shop

На врв Bottom