Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Со оваа напаѓач место дефанзивец колку ќе има што ќе се заебеме ама ај. :D

Како функционира тоа за напаѓач место дефанзивец што активираш и не ми одговори за вајлд кард што и како функционира ? :)

Како функционира тоа за напаѓач место дефанзивец што активираш и не ми одговори за вајлд кард што и како функционира ? :)

Активирaш и имaш прaвo 2-5-3 фoрмaцијa дa нaпрaвиш.

Вaјлдкaрти имaш 2. Еднa зa првa и еднa зa втoрa пoлусезoнa.
Дoдекa ти е aктивирaнa пред пoчетoкoт нa кoлoтo мoже дa прaвиш кoлку сaкaш трaнсфери без дa ти земе пoени.

Значи сега ако ја активирам можам да си прават до Сабота трансфери?
И каде се активира пошто не најдов?

Значи сега ако ја активирам можам да си прават до Сабота трансфери?
И каде се активира пошто не најдов?

Во трансфер смени еден играч (НЕ кликај confirm), горе ќе ти се појави копче activate wildcard.
Кликни го и веќе нема да ти одзема поени за трансфери

Сега ако ја активираш активна ќе ти биде до 12ти септември 12 и 45 (саат пред почеток на првиот натпревар)

Бемтистомајки, Лајун си отишол од Вотфорд.
И сеа што кур ќе праам?

Не ми хекај, иди у другата фантази види да ми објасниш!

И што кур да праам сеа?

Кога не ме слушате...
Сега јасно е што ќе правиш, ќе го продаваш. Ако имаш сега некој да ти игра не го продавај, чекај на слободен трансфер да се ослободиш од него

Кога не ме слушате...
Сега јасно е што ќе правиш, ќе го продаваш. Ако имаш сега некој да ти игра не го продавај, чекај на слободен трансфер да се ослободиш од него
Па на клупа ми е, ќе го стаам на задње место, кој му ебе сто мајки.

Во трансфер смени еден играч (НЕ кликај confirm), горе ќе ти се појави копче activate wildcard.
Кликни го и веќе нема да ти одзема поени за трансфери

Сега ако ја активираш активна ќе ти биде до 12ти септември 12 и 45 (саат пред почеток на првиот натпревар)
Фала ти многу :)

Toa e, гол во ПЛ и одма трансфер во редовен ЛШ учесник. :D

Хуехуехуе Де Геа ми остана, имав предосеЌај да не го шиткам. Сега само уште да го става ЛвГ у игра и топ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom