- Член од
- 5 јануари 2012
- Мислења
- 9.288
- Поени од реакции
- 4.961
приклучи ги звучниците на друг уред, мп3 плеер, мобилен ...Здраво имам едно прашање, како да проверам до што е проблемот, немам звук на компјутерот(наеднаш го снема)(дали е звучната карта или слично), драјвери или прегорени звучници не е сигурно исто така направив проверки со траблшутерот но не покажува ништо како да знам дали е до звучната карта(да не лупам пари џабе дак упувам
звучниците работат на друг уред, а друг уред на компјутерот приклчучен не работи, така да најверојатно звучната ке еприклучи ги звучниците на друг уред, мп3 плеер, мобилен ...
а на звучната приклучи слушалки или други звучници ако имаш
види во device manager да не покажува извичник кај звучнатазвучниците работат на друг уред, а друг уред на компјутерот приклчучен не работи, така да најверојатно звучната ке е
Fat32 е вaљдa.Како е можно на усб-то да имам слободно уште 7 гигабајти, а филмот што сакам да го ставам е 4 гб и да ми вика "This file is too large for the disc size bla bla..."?
Џабе нервозите ебаго, златно да си праша човек на темава...Fat32 е вaљдa.
Oди му фoрмaт и смени вo NTFS.
Не би требaлo дa имaш прoблем пoсле
само AppleASUS, ACER ili Lenovo laptop ???
никогашсамо Apple
Влези во BIOS и провери го редоследот на уредите за бутирање и дали го детектира хард дискот.Компјутерот ми беше уклучен и одеднаш се изгаси и потоа кога го уклучив ми пишуваше reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key.ве молам за помош ако некој знае што значи ова нека каже.благодарам однапред