Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo,

Kako nov clen na forumov da go spodelam sajtov za PPC. Vo sporedba so drugite sajtovi koi sto plakaa 0.00001 i slicno, ovoj sajt plaka 0.4-0.8$ za oglas a ima prilicno reklami.

Koje zainteresiran da se prikluci moze da se registrira na linkot podolu:

http://www.trafficpure.com/?ref=ciplenok[DOUBLEPOST=1440752744][/DOUBLEPOST]A moze li nekoj da mi objasni sto e razlikata megju Purchase Balance i Account Balance od PPC sajtovite ?

Blagodaram

И сериозно мислеш дека ќе извадеш е*ана пара од ваква страна?
Ах друже, се гледа дека си нов :)

п.с. парите од Purchase balance не можеш да ги искешираш, само оние од Account/Main balance.

--------

@warmaster
Да, јас ја имам поврзано...
mthIkmo.png

И сериозно мислеш дека ќе извадеш е*ана пара од ваква страна?
Ах друже, се гледа дека си нов :)

п.с. парите од Purchase balance не можеш да ги искешираш, само оние од Account/Main balance.

--------

@warmaster
Да, јас ја имам поврзано...
mthIkmo.png

Може да повлечеш пари од peypal на mastercardot? Затоа што ми изгледа како да неможе withdraws

Може да повлечеш пари од peypal на mastercardot? Затоа што ми изгледа како да неможе withdraws

И самиот гледаш дека нема опција "Accepts Paypal waithdrawals"
мада мислам дека и тоа не би било проблем, ако живееш у земја кај шо преку Пејпал можеш да повлекуваш пари на картичка/банка...

Некој совет од вас.Работам на ClixSense и Microworkers,со шо е најдобро да се вадат парите кој зимат најмалце данок тие работи ?????

Dali nekoj ima iskustvo so Trafficmonsoon i kako odi isplakjanjeto, dali mozhe da se primaat pari na PayPal?

Dali nekoj ima iskustvo so Trafficmonsoon i kako odi isplakjanjeto, dali mozhe da se primaat pari na PayPal?

Ако не ти е македонскиот може. Инаку исплатата е одма. Имам лично повлечено во ист момент ми ги префрли на paypal

Ако не ти е македонскиот може. Инаку исплатата е одма. Имам лично повлечено во ист момент ми ги префрли на paypal
Имам македонски ама нели може да отворам преку друга земја, бидејки сеуште не сум регистрирана на Trafficmonsoon....

Zdravo,

Kako nov clen na forumov da go spodelam sajtov za PPC. Vo sporedba so drugite sajtovi koi sto plakaa 0.00001 i slicno, ovoj sajt plaka 0.4-0.8$ za oglas a ima prilicno reklami.

Koje zainteresiran da se prikluci moze da se registrira na linkot podolu:

http://www.trafficpure.com/?ref=ciplenok[DOUBLEPOST=1440752744][/DOUBLEPOST]A moze li nekoj da mi objasni sto e razlikata megju Purchase Balance i Account Balance od PPC sajtovite ?

Blagodaram
ne isplaka stranata veke mesec dena[DOUBLEPOST=1440952567][/DOUBLEPOST]
ne isplaka stranata veke mesec dena
ama ako sakas da rabotis na vakvi strani mozam da ti dadam nekoe linkce za ne samo da klikas tuku i da zemes nekoj dolar od toa na trafikot ja imam 26 dolari nemozam da gi zemam
:(

Има некој што ке ме упати у Adsense? Нека ме контактира во пп, плаќам колку треба :)

Swagbucks зашо неможам да се регистрирам,има ли некој искуство со ваа страна добра ли е и дали менењето на ип адресата ке прави проблеми на нетот(паѓање на нет,немање нет такви ствари).

Некој совет од вас.Работам на ClixSense и Microworkers,со шо е најдобро да се вадат парите кој зимат најмалце данок тие работи ?????

????

Swagbucks колку што памтам е само за Американци, Канаѓани и Австралијци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom