Фан клуб - РК Вардар

Одлична екипа скоцка Самс,треба оваа сезона да е ваша,сите позиции се пополнети;)...
Туку за друго ми беше муабетот,не ми е јасна една работа...
За кој :kuracc:,Вилипче дреми во екипата?
Го гледам вака составот,сите си имаат некоја задача,кој за напад,кој за одбрана-тие подобрите во двата правци,не знам шо прај дечкото?освен шо ја носи капитенската лента:giggle:..:D
Ама никако не можам да најдам НЗС,како шо не можев да најдам заеднички јазик со математиката во средно:нинџ:,шо бара овај индијанец во една ваква моќна екипа?:pos:
Не ми е јасно,ете толку сезони поминаа и сеуште е тука младичот...:pipi:

Кога имаш среќа имаш....:)
Лазаров има заслужено доживотно да го славиме. Капитен на генерацијата што ја освои најслатката титула и головите со Хамбург се доволни за он да ја заврши кариерта како капитен на Вардар. Не се буни за минутажа, си лади кур, на никој не смета. Мене покриво би ми било да се избрка Фичо отколку Столе на пример.
Гони ги тие европските фејк навивачи на Вардар што бараат да се избрка Фичо, кур можат да му пушат.

Лазаров има заслужено доживотно да го славиме. Капитен на генерацијата што ја освои најслатката титула и головите со Хамбург се доволни за он да ја заврши кариерта како капитен на Вардар. Не се буни за минутажа, си лади кур, на никој не смета. Мене покриво би ми било да се избрка Фичо отколку Столе на пример.
Гони ги тие европските фејк навивачи на Вардар што бараат да се избрка Фичо, кур можат да му пушат.
Фичо ме изненади, посебно со човечкиот однос. Пее наши песни, ги знае многу добро посебно химната, го почитува клубот и навивачите, иде и на ФК на утакмици, според мене прав капитен.
Јбг можда веќе не е доволно квалитетен за овој состав на Вардар, ама е сигурно заслужено во клубот со ваква позиција да си го лади што се вика и да зима плата. А тоа на никого не му пречи, ама си заслужил таков однос.

Абе со ОК то,ама сега Вардар е на далеку повисоко ниво од пред 3 сезони,со секоја чест за таа сезона шо ја изигра под водство на Вујо,но таман тогаш воскресна дечкото и пак се врати во сивилото од времето кога беше во Металург:facepalm:....
Баш заради болдираното ме нервира,зошто има талент,додуша не е повеќе младич,ама можеше да има некоја кариера и да се бори за поголема минутажа,ама е премногу мирен и повлечен......
Има предиспозиции за врвен бек,висина,техника,интелегентен,некогаш и дрзок кога сака да игра(како со ХСВ),ама знае и да се изгуби,е тука ме нервира,премногу е пасивен на терен,а ракометот е динамична игра,не е тенис ова...
Не мислам само за Вардар,и во Металург на времето,го шуткаа како сакаа,секакви Индијанци играа пред него,и Чиката го дупеше како сака,:tapp:пред се ова се однесува и за репката,наместо да гази,како единствен лев бек тој дозволи Гробарот со 187 см да го истисни на клупа и да му игра мајтап цела држава...:tapp:
Еве сега и Лацковиќ со една нога да му е конкуренција...нормално дека ќе му зема минутажа кога не игра одбрана...:tapp:
Барем во моментот спрема Лацковиќ треба да е во пол позиција...
Па и Деревен,настрана шо Деревен е далеку помлад,ама ако се спореди конституцијата па и техниката на овие двајца Филипче треба да има секаква предност,.Деревен во моментот има само ТОП ВО РАКАТА,се друго е во фаза на дефинирање,а овај нашиот досега требаше да е комплетен играч,ај ако не му делил Господ талент за одбрана,ама за напад требаше да е изделкан целосно,и да еден од лидерите на екипата...
Тоа е маката кај нашите играчи,шо грото играат само во еден правец,и нормално кога ќе има поголеми амбиции клубот ќе се наметни потребата од странци и поширок ростер,со самото тоа има по 3,4 играчи на позиција,и новите играчи им го земаат местото на староседелците во екипата,и да сака Раул да го вметни во ротација нема да има можност,барем не на големите мечеви,зошто има премногу играчи кои играат само во еден правец...
Сепак сезоната е долга и ќе има шанса да игра,барем во СЕХА лига,и на некои од послабите мечеви во ЛШ...
Како и да е,за цели 3 сезони во Вардар,еве и 4тата ја почнува требаше да има далеку поголем ефект и влијание во игратаа,а не само симболично и мотивационо како капитен на екипата,има талент за во први 16,ама друга е маката.......

Не беше лани 350 карта за утакмица? Ако е 2500 за сите 7 утакмици, колку планираат да биде карта во регуларна продажба ?

Не беше лани 350 карта за утакмица? Ако е 2500 за сите 7 утакмици, колку планираат да биде карта во регуларна продажба ?
Ако добро се сеќавам, иста е цената и со сезонските и со регуларна продажба со тоа што со сезонската си обезбедуваш место.

Привилегираната продажба не значи купување на истите седишта од изминатата сезона. :facepalm::facepalm:

Привилегираната продажба не значи купување на истите седишта од изминатата сезона. :facepalm::facepalm:
Тоа е голем плус. Лани пуштија ужасни седишта па на почеток на сезона ги пуштија подобрите. Вака сите што имаа лани можат да си земат поубави, а ако се задоволни да си ги задржат истите.

Тоа е голем плус. Лани пуштија ужасни седишта па на почеток на сезона ги пуштија подобрите. Вака сите што имаа лани можат да си земат поубави, а ако се задоволни да си ги задржат истите.
Аа ок, дека моите беа на убави места. Ако е вака подобро за сите, нека биде така. :)

Дечки зошто толку слаба посетеност на турнирот? Едвај 200 - 300 луѓе имаше на трибини.
Ја по тоа што го видов, ни претстои интересна сезона.

Ако добро се сеќавам, иста е цената и со сезонските и со регуларна продажба со тоа што со сезонската си обезбедуваш место.

Лани беше 1500 сезонска, а имаше 5 утакмици во групата, значи 1500/5 = 300.

Во поединечна продажба коштаа 350, значи заштедуваш по 50ден. од меч со сезонската.

Годинава 400 ќе ги лупнат поединечните сигурно, штом со сезонска ти доаѓа по 350. Зошто поскапи коа е исти курац натпреварувањето плус имаше повеќе мечеви, кој ги знае. А глеам си направиле и свој сајт за продажба, не е веќе mktickets него некое ticketsplus. :D

Дечки зошто толку слаба посетеност на турнирот? Едвај 200 - 300 луѓе имаше на трибини.
Ја по тоа што го видов, ни претстои интересна сезона.
Зашто се направија луди, и ставија на неважен турнир 200 ден карта.

На турниров повеќе ќар ќе имаше Вардар Ј. да беше пријавен наместо Селолург :D
Во право си. Ако сакаат и тие да имаат успех во првенството ке мора да изиграат и на некој турнир или повеке контролни натпревари со некои екипи. Вака изиграа една пријателска со Краснодар во Маврово , а остатокот од екипите веке имаат изиграно веке по 4-5 утакмици . Па на Столе младинците се по активни во тој поглед. Со ваков пристап на Пепи на екипава не и се писува добро[emoji32]

Според мене ова е фер понуда,2500 за 7 утакмици.Плус ова со местава,ако на некого му е и ова многу нека не иде.

Според мене ова е фер понуда,2500 за 7 утакмици.Плус ова со местава,ако на некого му е и ова многу нека не иде.

Ова треба да биде некоја максимум цена што ќе им гарантира полна сала, све над тоа ќе биде скапо.
Да не им стане само навика секоја година да ги поскапуваат за пеесче па за две години да дојдеме до цена од 500 денари, што веќе ќе биде многу.
Фер е ценава иако е поскапена, у превод во однос на лани ќе дадеш 400 денари повеќе, со ланските цени ќе беше 2100, не е многу но како што пишав ова треба да им е максимумот, све над тоа ќе биде веќе скапичко.
Плус треба да имаат во предвид дека има луѓе кои идат и на ЖРК а и на ФК.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom