Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Сеоски Пике и Шакира беа во публика ? :eek:

Многу лоша игра.Ова не е истиот Работнички кој добро играше и се бореше за посед на последните натпревари.Премногу форсираат долги топки напред без подршка во напад и без изградена игра.Очајни се за гледање.

Што јаде гомна коментаторот бе колку непрофесионално секаде пишуваат дека Работнички не сакал пренос па што не сте ги откупиле од таа агенција да ви ебам кретени

Ако сакале Работнички, можеле да им ги продадат, ама они решиле да ги дадат на агенција.
Математички, економски и не знам како на друг начин, не им се исплати на МТВ да ги откупат од некој „препродавач“.
Вака испаѓа дека ако од Работнички можеле да ги откупат за 10 000 евра, од агенцијава ќе ги откупат за 20 000.
Ова е најверојатно направено за да спортлајт, или која и да е, е заработи на „чесен“ начин.

Што направи бе глупаков,имаше топка на глава а тој со рака замавна!:facepalm::boksix:

Работнички ќе даде гол до крај на утакмицава.
НЕ м исе верува колку среќа имаат, овие Рубин до сеа 10 гола требаше да имаат дадено изнапромшија зицери, да сега земат и се повлечат и да чуваат резултат.

Коментаториве треба да учат од жарот на Игорче Трпески..

Немаат никаков жар..не е битно што се во Скопје, треба да коментираат како да можат и играчите да ги чујат за да се зголеми хајпот и меѓу луѓето што го гледаат преносов..

"Ех...еве шанса...најверојатно нема да се повтори" е actual commentary line од мечов..

А наместо ова требаше:

"АУУУУ КАКВА ШАНСА ЗА РАБОТНИЧКИ, НЕ СЕ ОТКАЖУВА ДАВИД ОД БИТКАТА ПРОТИВ ГОЛИЈАТ ПОКАЖУВАМЕ ЗАБИ, ПОКАЖУВАМЕ ДЕКА ГОЛЕМИОТ РУБИН ТРЕБА ДА СЕ ПЛАШИ ОД МАКЕДОНСКАТА ФУДБАЛСКА ГОРДСОСТ ОВА ЛЕТО, СЕ УШТЕ ИМА ВРЕМЕ ЗА ГОЛ, НАПАЃАМЕ ВЕЌЕ 20 МИНУТИ ЗОШТО ДА НЕ МОЖЕМЕ ВО ПОСЛЕДНИВЕ НЕКОЛКУ МИНУТИ ДА ЈА ЗАМОЛКНЕМЕ РУСКАТА ПУБЛИКА, ПОКАЖУВА РАБОТНИЧКИ ДЕКА ТОА ГО МОЖЕ И ПРЕКУ ОВАА ШАНСА"

NМА РАЗЛИКА

Мајтапот на страна,колку се за никаде овие коментаторите како да коментираат пријателски натпревар помеѓу младинците на Напредок и Влазрими..па дај професионални коментатори сте,цела држава ве слуша да му ебам мајката,покажете малце емоции и жар сепак се игра последноквалификациско коло каде настапува македонска екипа..

овие да можат ќе заспијат на микрофонот да ти се помочам во Југослав Костовски

Што го пцуеш Југо бе, па не коментира тој? :D
Драган Николовски и Тони Стојановски коментираат. Тие се дуо трио.

Коментаторите стварно се гомнари, дури ми се чини дека одат контра Работнички. Цело време се негативни и апсолутно критички настроени. Да им ебам главите телешки.

Очајна комбинација се Драган и Тони.
Драган порано супер беше кога коментираше сам, Тони поима нема.

Мене Стерјов ми е најдобар од нив, секако не спомнувајќи ги институциите Калински и Видара. :D[DOUBLEPOST=1440697940][/DOUBLEPOST]Еве го јаде гомна дека не им дале пренос, затоа како за инат да коментираа ебате мртваците.

Што го пцуеш Југо бе, па не коментира тој? :D
Драган Николовски и Тони Стојановски коментираат. Тие се дуо трио.

Мислев дека тој коментира бидејќи се навикнав некако на неговата летаргичност ама и овие двата не се нешто поарни..катастрофа...ќе ни недостасува Калински и тоа многу

Николоски мизеријо една , затворени ти биле вратите , мрш бре.

Па за инает коментираат, она што би се рекло --Ради реда.

И го потенцираат нештото свесно. Можи ќе прочитаат тука шо знајш шо бива.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom