- Член од
- 6 април 2009
- Мислења
- 6.148
- Поени од реакции
- 2.991
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mnogu pari se druze,nejkam da rizikuvam.Baska brat mi ne bil na krf,ete mu sansa na moja smetka 2 dena da istera[emoji1]
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Јас колку шо знам рок за исплата е 60 дена...за сите кладилници мислам дека е тој рок(барем во поголемите)......Законскиот рок е осум дена. Сигурен си дека кладилницата нема дополнителен период на исплаќање? Некако не ми е за верување.
а со 5/11 колку би била минимална уплата?660 е мислам.. 330 комбинации по 2 денари[DOUBLEPOST=1440275088][/DOUBLEPOST]
Друже, добивката е таа горе што ја пишува или максимална е таа?
Ај кажи ни колку е, ако не е тајна![]()
Незнам колку комбинации се. Имаш у секој билтен, ќе видиш и множи со 2..а со 5/11 колку би била минимална уплата?
на пример би имало логика да се игра пп2+? пошто се по 2.5 коеф (ако не сум грешка)... изгледа ќе бара многу уплатаНезнам колку комбинации се. Имаш у секој билтен, ќе видиш и множи со 2..
Али многу се не се исплаќа така.. боље стави 2/11 ако пукне 5та 6та ќе ги изгориш.
Не, не ... не ти се враќа ни уплатата така.. ептен треба да ги трефнеш.на пример би имало логика да се игра пп2+? пошто се по 2.5 коеф ... изгледа ќе бара многу уплата