Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Купив два пари пантолони скапичко и после 2 перења се направија како да се носени 1000години иако внимавав да ги перам според температурата која е нагласена на нив.
Дали се продава некаде боја за да ги оправам или пак дали обојуваат ако им ги однесам некаде по овие хемиските чистења и колку би чинело?

Купив два пари пантолони скапичко и после 2 перења се направија како да се носени 1000години иако внимавав да ги перам според температурата која е нагласена на нив.
Дали се продава некаде боја за да ги оправам или пак дали обојуваат ако им ги однесам некаде по овие хемиските чистења и колку би чинело?
Во Стара Чаршија ќе го побараш Хембој, право од сендвичара Тетекс до хотел Арка.

Би те чинело од 300-500 денари од пар.

Знае некој каде во Скопје може да се најде хербариум?

Да не знае некој кај можам да купам диспензери за шишиња?

Поздрав дечки барам од каде да купам еден парфем, тетка ми ми го имаше земено пред година две од Oriflame ама го нема во ниту еден каталог.
Имам слика од шишенцето како изгледа и името на парфемот е Embrace for Him
15868_2.png

Поздрав дечки барам од каде да купам еден парфем, тетка ми ми го имаше земено пред година две од Oriflame ама го нема во ниту еден каталог.

Овој тешко дека ќе го најдеш од 2011-2012 година е а и мислам дека орифлејм веќе не го ни произведуваат. 02/3235-777 ова ти е нивното преставништво во Скопје, ако имаат нешто во залиха прашај ги може ке ти помогнат.

Дечки каде во Скопје може да се најде специјализирана продавница за пиво. Порано имаше во Буњаковец ама веќе немаше по тоа што ми го кажаа. Или некоја друга продавница каде има голем избор на пива

Каде може да ги најдам во прилеп,или низ македонија?

Attachments

• download.jpg
    download.jpg
    5,7 KB · Прегледи: 19

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom