Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Го има ли некој линкот од емисијата КОД каде се зборува за навивачите ?

kade mozam franaka da smenam ama moneti mi se ... ne se knizni imam 50 ama se po 5 franaka moneti

kade mozam franaka da smenam ama moneti mi se ... ne se knizni imam 50 ama se po 5 franaka moneti
Дај му на некој што оди надвор. Во банка има да ти опнат провизија, со пола ќе останеш :D
Курсот за монети не е ист со книжните.

koj e gazda na plaza de toros[DOUBLEPOST=1440191588][/DOUBLEPOST]koj e gazda na plaza de toros

Дечки ми треба помош од ва...поточно од тие што живеат во општина Ѓорче Петров... Потребна ми е личност со некаква репутација во општината, било да е доктор, адвокат, политичар, директор на училиште, здраствен дом, било што (за што ми е потребно ќе објаснам во лп, доколку некој од вас е желен за помош и соработка). Фала ви на соработката

Дечки да ве прашам каде можам да најдам Колибри птица ?

Мали шишенца со алкохол? Поточно ми требаат бел рум, бела текила, џин, и водка?

Не е чоканче, тоа е за ракија пиење. Не ме чепкај таму :D
Што знам, ја коа иам купувано вотка или бадел за пиење, секад викам чоканче и секад знаат што да ми дадат :D

стегач за рака, на алиекспрес како да ја најдама пишувам wristband ми дава тенки некој, ја сакам спортски, нешто најк адидас?

стегач за рака, на алиекспрес како да ја најдама пишувам wristband ми дава тенки некој, ја сакам спортски, нешто најк адидас?
Не сум на пц ама пробај sweat band, така во тенис ги викаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom