H
HoT IcE
Гостин
Остајте тоа, фала богу се откачивме од оној анти талентот Куадрадо. Каков отпадок човече, не ми се верува како не заебаа Фиорентина, среќа има има голема откупкна клаузула па нема да сме многу во минус.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ама наредна сезона тука се Барса, Реал, Сити...Челзи да се паметни да чекаат до наредната сезона, мислам дека има шанси да го дадат за некои 60тина милиони, не очекувам да блесне за да биде 100 милиони. Ризик, али 40ка е 40ка...
Се согласувам. Јас сум за да се форсира Лофтус затоа што мислам дека за сезона-две би го достигнал нивото на Погба. Ист профил играчи ми се двајцата. Ама, доколку случајно се оствари овој трансфер, уште сезонава реалност би било да се освојат сите можни трофеи.Ситуацијата у Челси е моментално идеална за да влезе некој од младинците у ротација за прв состав, ако земат сеа нова суперѕвезда ќе паднат у вода сите напори на академијата, климава е средината ама не ни треба овај толку очајно, посебно не за тие пари.
Освен ако е идејата да си играат Галактикоси.
Не мора да значи. Може да му го одбијат барањето од Евертон и пак да се натегаме. Ама дефинитивно добри вести за нас, би требало да е полесно сега.Ако стварно сам побарал мислам дека ќе го пуштат![]()
Плус знае да игра со топка. И тоа колку е стабилен и смирен, чудо. Баш првиве три кола го следев, одличен и уште сезонава би можел да се наметне.Стоунс ми се ептен свиѓа како играч. Млад е и ги има сите предиспозиции да биде вистински тенк у одбрана, на тие години каква градба има, како карпа е. Е сега додај на се тоа и како игра на терен без страв и колку е добар у воздушни дуели и 1 на 1, добиваме еден од најталентирани млади играчи у одбрана, тоа од авион се гледа. Под Мурињо и Тери очекувам да биде тенк, ништо помалце.
Па со оглед дека примивме 7 гола на први 3 меча де гледа што е проблемот .Koa kje zapneme po nekoj igrac ni nema kraj,ko da nema dr dobri defanzivci za do 20 mil.Spored mene ovaa godina napadot kje bide golem problem a ne tolku defanziva.
Па ја тоа викам дека мислам дека ќе попуштат а не дека сигурно ќе мора да прифататСе согласувам. Јас сум за да се форсира Лофтус затоа што мислам дека за сезона-две би го достигнал нивото на Погба. Ист профил играчи ми се двајцата. Ама, доколку случајно се оствари овој трансфер, уште сезонава реалност би било да се освојат сите можни трофеи.
Не мора да значи. Може да му го одбијат барањето од Евертон и пак да се натегаме. Ама дефинитивно добри вести за нас, би требало да е полесно сега.
Плус знае да игра со топка. И тоа колку е стабилен и смирен, чудо. Баш првиве три кола го следев, одличен и уште сезонава би можел да се наметне.
Иначе интересно е што нели се збореше дека на Стоунс би му дале 6ка, а Баба ја зема кога му ја даде 17ката на Педро. И сега сабајле на официјалната кај Баба ја тргнале бројката![]()
Верувај не ни треба 70 милионско засилување на средина, таков потег ќе биде инста заебување на неколку играчи од академија меѓу кој е и Лофтус, знам дека муабетот е врвен/топ клуб 3/4 фронта напад, ама повеќе е за да се дешава медиумски шлајм и продавање дресови.Се согласувам. Јас сум за да се форсира Лофтус затоа што мислам дека за сезона-две би го достигнал нивото на Погба. Ист профил играчи ми се двајцата. Ама, доколку случајно се оствари овој трансфер, уште сезонава реалност би било да се освојат сите можни трофеи.