Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
C

Castiel

Гостин
Oваа па трачаркава што се смее. Гарант така се смееше и Стиви кога се лизна.

Член од
27 мај 2013
Мислења
3.527
Поени од реакции
4.706
Салах во Рома. :D

A веќе кога си кај нив, баш Монтоливо што го спомна погоре демек може играл 2007ма дојде во Милан од Фиорентина пред 2-3 години теле. :D
Има финта, не си у тек со Монтоливо :icon_lol:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Ајде ајде, го испуши фчера убаво зошто не киксна Ливерпул иначе ќе ми се качеше на пенис. Чувај ги постовите, следни гостувања (редоследно) ни се Јунајтед, Евертон, Тотенхем, Челзи и Сити. Исто така тоа не го менува фактот дека се избламира со изјавата за Монтоливо.

Иначе, поздрав од моментот кога Стиви се лизна.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.782
Поени од реакции
44.021
Има финта, не си у тек со Монтоливо :icon_lol:
Moра да признаам оти кога го видов постот на Пеџа неколку секунди пишан пред мојот сфатив оти има финта, ама не ви ја пратам темава до толку. :D

C

Castiel

Гостин
Ау ме поеба со сликава. Алал да ти е. Пошо нели ја ептен се заинтересирав вие каде и што се собирате. Страшно ме занимаше. Многуууу битна информација. Али у ред. Си имал кај да трачариш. А богами ептен бев заинтересиран и Луверпул што направија вчера.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Како да ти одговорам на „гарант така се смееше и Стиви кога се лизна“? Ова е непосредно после лизгањето, на полувреме.

Али у ред. Тоа е. Си кажуваш што. Сакаш да си. Кажеш.[DOUBLEPOST=1440509113][/DOUBLEPOST]
Поздрав.

Маки гази го ТИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!!!!!!!!!!!!

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Сум ве опоменал неколку пати што јавно што скријено не ме мешајте во бесцелни дискусии.

поздраф.

многу јака Виола еј,сфака част.[DOUBLEPOST=1440509574][/DOUBLEPOST]А и Пеја ако не била кај вас на собиранка жешката Ливерпулка ебати собирот брат ;)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.898

Види му ги патикине у сред лето...
Спонзор му е Пума и можe поради нив носи ваков модел, ретко да го видиш во други. И во Ливерпул на медицински беше во вакви високи.

D

Darko_ufo

Гостин
Спонзор му е Пума и можe поради нив носи ваков модел, ретко да го видиш во други. И во Ливерпул на медицински беше во вакви високи.
Тек сега со трансферов ќе газите во Италија......... Ќе газите грозје таму негде на југот...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom