Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
И мене ми се допадна вчера овој Гомез. Претходните не го ни гледав Ливерпул. Арно ама со Морено шо прајме? Мислам дека ќе си го врати местото кога и да е. :)

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
И мене ми се допадна вчера овој Гомез. Претходните не го ни гледав Ливерпул. Арно ама со Морено шо прајме? Мислам дека ќе си го врати местото кога и да е. :)
Засега нема ама баш никаква причина Морено да игра место Гомез.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
А требаше штопер да ви игра така?

Добар е на бек сеа за сеа, одбрана солиден а имаше и неколку продори вчера само штета шо бевте на дефанзива стаени па ретко кој го испрати до крај кога влечеше напред.
Штопер му е примарна позиција и тоа десен а дечково гази на лева бековска.
Јас искрено сум изненаден колку добро игра. Нова средина, неприродна позиција, нова лига.

Не ми текнува ама знам дека некој од фан клуб Арсенал уште летово „не’ предупреди“ дека ќе се покаже добро.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Засега нема ама баш никаква причина Морено да игра место Гомез.
Па затоа викам кога и да е. :D Ќе почне Ливерпул со Лига Европа, ќе почнат да ги ротират. На крај Морено ќе игра ПЛ, Гомез ќе го пуштаат во Лига Европа.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Импресионира детето. Јас очекував да оди на позајмица, а он ете го игра феноменално во ПЛ. Ако може и штопер и лев бек, одлична зделка направи Ливерпул. Требаше Челзи да си го земе место за Стоунс да се натегаат :D
Кога потпиша Гомез летово, Брендан рече дека тој е "one for the future" и дека сигурно ќе оди на позајмица сезонава. Арно ама на предсезоната импресионираше и после 2-3 пријателски средби Роџерс рече дека Гомез не оди никаде. :D Ете колку е битна предсезоната и колку некој играч може да се наметне кај менаџер.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кога потпиша Гомез летово, Брендан рече дека тој е "one for the future" и дека сигурно ќе оди на позајмица сезонава. Арно ама на предсезоната импресионираше и после 2-3 пријателски средби Роџерс рече дека Гомез не оди никаде. :D Ете колку е битна предсезоната и колку некој играч може да се наметне кај менаџер.
Што му објаснуваш него, тој најдобро си знае. Мозес увек има јаки предсезонски и никогаш не бил пратен на позајмица поради тоа. Напротив, добива во просек по 70 минути на утакмица :D

комшијаTи

Комшија Ти
Член од
21 ноември 2013
Мислења
6.373
Поени од реакции
5.577
Абе а оној што влезе како замена Ајб ли беше како беше?
Со топка не се состави како Куадрадо да го гледав

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Бројка си е бројка, не знам што не ти е јасно?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.804
Поени од реакции
44.115
Sky sources understand West Brom have rejected an improved bid of £22m from Tottenham for Saido Berahino.

Ќе има ли трет? :D Јас мислам оти ќе има и ќе биде прифатен. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom