Девица до прва брачна ноќ

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
apsolutno se slozuvam so psytisfaction, za vkusovi ne treba da se razgovara, a i za sekogo si postoi druga polovina, debelata ke si najde debel a i ne mora ete toj mozebi ke bide kelav ili neobrazovan ili kojznae sto ke mu fali isto kako sto na deckoto na lepoticata mu fali nesto zosto jbg na kraj na kraistata ne sekogo od nas nesto mu nedostiga i pak ke se povtoram nikoj ne e sovrsen

Бев иронична бре ... ц ц ц. :pos2:
Верувај ми, препознавам иронија, а ова повеќе беше немање одговор :icon_lol:

Ама како и да е... Да не бидам крајно офф-топик.. Девица до прва брачна ноќ-нелогична одлука. Ама секој со своето. :toe:

Верувај ми, препознавам иронија, а ова повеќе беше немање одговор :icon_lol:

Ама како и да е... Да не бидам крајно офф-топик.. Девица до прва брачна ноќ-нелогична одлука. Ама секој со своето. :toe:

Таргет-група.:wink:

Девица до прва брачна ноќ,нема шанси.За да го напрајт то чудо некоја, ако таа се одлучила да биде девица би требало предходно да нема некоја долга врска и мажот да ја грабат и да бегат на прво виждање:)..А ако имаат подолга врска секако дека или него или нејзе ќе и се присакат,и таа ќе оди со некого и нема да му даде?Нема шанси..Ама сепак ако има таква девојка за да го издржи тоа искушение рака и подавам,алал да и е..

Ma ok e eve ako se odlucila nekoja na celibat,ali sledi prasanjeto potoa ako ne trgne po zamislenoto dali vredelo otkazuvanjeto,a sexot kako dvizecka sila vo 21 vek e mosne biten za edna vrska da funkcionira .I uste ako ne bide kako treba loso..e

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Статијата што ја најдов за ласерското подмладување на вагината ми даде идеја за оваа тема. Дискусијата за подмладувањето продолжете ја тука. [/FONT][/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]Е сега да ве прашам .. што мислите дали девојките треба да се девици до првата брачна ноќ? Доколку се согласувате со тоа, зошто мислите дека би требало да се ”чуваат” за таа вечер? Не мислите дека тоа е малку застарено? Ако некоја никогаш не се мажи, ќе си умре девица не? Ако не се согласувате .. кажете зошто е тоа така? Па .. кое е вашето мислење?[/FONT][/FONT]
[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]

[/FONT][/FONT]

Laserskoto podmladuvanje e dobro ako si so nekoj tip so zaostanati svakanja na koj mu e pobitno dali si nevina otkolku dali go sakas, ma da ne bi go primenila toa na mene. A nevinite devojki do prva bracna nok denes spagjaat vo istrebeni vidovi, mislam deka vakvo nesto, osven vo zaostanatite muslimanski drzavi, ne postoi. Porano vazelo ova "pravilo" - nevini do prva brakna nok, ama porano nacinot na zivot bil poinakov, togas nemale dolgogodisni vrski kako sega tuku ako ja bendisaat nekoa ke ja zemat, ke mi stane zena i saka neke mora da gi ispolnuva bracnite dolznosti. Denes e sosema normalna rabota da se ima seks pred brak, ne mora da znaci deka treba so cel grad da legne, megutoa nema nisto loso vo toa ako smene eden ili dvajca seksualni partneri.

Бидете среќни ако најдете на девица до 18 години. Не тресете. :wink:
у право си за овоа..сега девојчињата имаат секс уште на 15 години...со исклучоци ама тие се малце ама и тие малце не секогаш остануваат невини....а не па до прва брачна ноќ...

kako sto sakam jas seks taka sakaat i zenskite partneri no ako ja zemes za zena da ne pominala i sito i reseto toa nema da moze.drugo e da bila so dvaica ili troica ama da ja znae cel grad i posiroko i site da vikaat deka se prvi toa ne ke moze
:back:

Уште ли има такви после прва брачна ноќ што ги вадат чаршафите на чардак? :icon_lol:

Нема повеќе такви.. тие се изумрен вид... :)
Уствати има... Адриана Лима била девица и се чувала за првата брачна ноќ. Да видам не верувам. :)

Се чува ама му пукнало филм на Марко,неможел да издржи изглеа више.Го сваќам чоекот:)
Иначе,зашо бе само женски?? Еве и јас сум девица бе и се чувам за прва брачна ноќ.Или ден не е битно:)

Sum go pisal ova i porano nekade na forumov:Ne e bitno da si prv ,bitno e da si posleden.
E sega ako moze i prv i posleden ,uste podobro .Ama vo denesno vreme mozes da najdes nevina za zenenje samo vo nekoe zafrleno planinsko selo i toa ke ima 15 godini ,najverojatno.A moze i tamu nema.

Нормално се немале, на времето, секс до прва брачна ноќ: се имале сите по 13/14/15 години.
Глупо ми е лично мене тоа.
Али респект за кој издржува, секој има свое мислење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom