Девица до прва брачна ноќ

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Чудно е пошо веке ретки се тие шо се девици а се повоздрасниа порано пак чудно било да не си девица... тоа е тоа се е до времето и народот..

Да, меѓутоа тоа што им е чудно на луѓето, прави тие што се девици да си помислат дека со нив нешто не е во ред и дека се чудни.

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Devica - Devica.Ako taka si odlucila,ako taka saka, neka bide taka.nejzina odluka. E sea nas malce tesko ni pagja taa odluka ali toa e. Ama toa pa moze da ne natera na mislenje deka ne ne osekjate dovolno bliski i deka nemate dovolno doverba.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
мислам дека у денешно време ретко кој останува девица до брак..сите ја губат невиноста 4-5 години пред бракот(отприлика)..едно прашање уз темава..како тоа жените ја губат невиноста пред брак а мажите(барем повекето) сакаат нивната прва жена со која ке бидат у брак со нив да ја изгуби невиноста?Демек тие повеке ги почитувале а овие што ја изгубиле невиноста пред брак демек се нечисти.Точно е ова или само така викаат?:lud:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.014
Поени од реакции
51.224
како тоа жените ја губат невиноста пред брак а мажите(барем повекето) сакаат нивната жена со нив да ја изгуби невиноста?Точно е ова или само така викаат?:lud:
hihi hihi па пожелно би било,фино да си знаеш дека никој не ја чоњал пред тебе дека ништо друго не видела и дека нема да трпиш критика а истовремено пред да ја земеш сакаш за изебеш што е можно повеќе,така во потрага по некое НЗС се бара некоја “не многу користена’’hihi а и брак денешно време е некако шашав чин пошто ретко кој влага у него со ќеф

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Абе сега постојат и така наречени шивачници во кои е многу лесно некоја расипикуќа:pos: или наречена на разни начини (дроља/бештија/офца) да се зашие и да биде неотпакована. Ама што ќар, абе тоа доле само болест да и нема. За другото и не е битно, нејзин живот е сепак, а што правиме со еве на пример НАС????Мажите треба да ебат што е можно повеќе а жените да бидат ебени што е можно помалку? Тоа е нели нелогично?!?!?

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Абе сега постојат и така наречени шивачници во кои е многу лесно некоја расипикуќа:pos: или наречена на разни начини (дроља/бештија/офца) да се зашие и да биде неотпакована. Ама што ќар, абе тоа доле само болест да и нема. За другото и не е битно, нејзин живот е сепак, а што правиме со еве на пример НАС????Мажите треба да ебат што е можно повеќе а жените да бидат ебени што е можно помалку? Тоа е нели нелогично?!?!?
Еее и тоа да видиш магија! Сакаат да се оваквоат, нејќат да им влезе работава.
Тие работи идат правопропорционално, не обратнопропоционално.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
17.014
Поени од реакции
51.224
Еее и тоа да видиш магија!
Сакаат да се оваквоат,нејќат да им влезе работава.
Тие работи идат правопропорционално,не обратнопропоционално.
Ке се најде некое затурено место со многу добар сооднос на мажи и жени што не дозволува жените да се “абени’’ и од таму ке се бара невеста домаќинка hihi

E_L_E_N_A

Битола,мој роден крај
Член од
27 декември 2007
Мислења
479
Поени од реакции
16
Уба работа е.( Кој можи да издржи,се разбира.:))

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
:P LoL Devica do brak.. tesko tesko.. stvarno tesko :) acid rece vo eden pasus deneska tesko e da najdes devica do 18 godini.. i go poddrzuvam sosema vo toa... deneska retko koja e devica do brak... a sepak ima i takvi.. se naogjaat BTW toa DEVICA DO BRAK bilo nekogas.. vo 60 70 godini. vo denesno vreme ako poglednete malce devica do 20 god se naogja.. postara.. se potesko i potesko. a so se odnesuva do maskite... po brakot dokolku negovata zena ne e DEVICA.. mislam deka ne treba da se lutat ili slicno.. neka pod razmislat sto pravele oni PRED BRAKOT i koga oni ja izubile nevinosta pa neka zborat :P a ako niso ne naprail... znaci se prosti ili pa ne sposobni:! - MOE MISLENJE :)

Bavarecot

Доле Влада !!!
Член од
4 март 2008
Мислења
2.813
Поени од реакции
358
Да меѓутоа тоа што им е чудно на луѓето,прави тие што се девици да си помислат дека со нив нешто не е во ред и дека се чудни.
И право да ти кажам не се во ред. Е што бе да не ни и бара нејзе долната, како мене што ми бара ,,Џони,, . И она ќе се воздржува дури до брак, а како па да не. Само да не постане некоја бештија, па да навлече еден куп болести, тогаш е лошо.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
168
И право да ти кажам не се во ред. Е што бе да не ни и бара нејзе долната, како мене што ми бара ,,Џони,, . И она ќе се воздржува дури до брак, а како па да не. Само да не постане некоја бештија, па да навлече еден куп болести, тогаш е лошо.
Ма немој?? Не биле во ред?? Нивна одлука си е тоа!
А крејзи ин лав мислеше општо, за оние кои се девици а повозрасни(значи не се во брак) ...за нив некои сметаат дека се чудни!
Значи девојките кои имаат над 18 год, се сеуште девици а немажени, се чудни според тебе?? јаоооо

Crazy in Love

Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
A кој си ти да одлучуваш кој е, а кој не е во ред?

С

Сатори

Гостин
~*~

Ма немој?? Не биле во ред?? Нивна одлука си е тоа!
А крејзи ин лав мислеше општо, за оние кои се девици а повозрасни(значи не се во брак) ...за нив некои сметаат дека се чудни!
Значи девојките кои имаат над 18 год, се сеуште девици а немажени, се чудни според тебе?? јаоооо
Мислам дека друга му беше поентата на Bavarecot и во право е!
Сексот е и задоволство и потреба, кога луѓето ќе почнат така да го третираат се ќе биде многу пологично.
А не девојките да мислат дека треба да му „дадат“ на некој!
Боже!!:uvo:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Сексот е и задоволство и потреба, кога луѓето ќе почнат така да го третираат се ќе биде многу пологично.
Кога луѓето ќе почнат да разликуваат задоволство од потреба, се` ќе биде пологично. Луѓето имаат нагони, не велам не. Ама имаат и разум за контролирање на истите. То што денес светов се ебава како и со кој стигне е друга работа, и на жалост, човекот се` помалку се разликува од животното.
Нештата се тотално изместени. Прв доказ, "девојка што не сака секс до брак е чудна" - изјава.

Не, не мислам дека мора или треба да се апстинира од секс до брак. Кога сакаш некој, за мене е многу нормално и логично да сакаш и да спиеш со него.
Ама ако некоја има таква желба да се чува, не гледам што е тука лошо или чудно.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Шо бе 18 -ти век, не бе не заебавај 21 сме биле.
И шо ако се чува до првата брачна ноќ, дали то игра некаква улога :tapp:.

Kajgana Shop

На врв Bottom