Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.426
Поени од реакции
43.262
Е не бе кај Ливерпул ќе бидат на медицински. Ама изгледа на некој му е мака што единствен играч со кој се поврзуба неговиот тим од великан какo Реал Мадрид е факинг Иљараменди :icon_mrgr:
боље еден и да го земеш него 200 души и ниеден од нив да не купиш:toe:

H

HoT IcE

Гостин
Иљара ќе е таман за у Ливерпул, новиот Чаби Алонсо..oh wait.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Е не бе кај Ливерпул ќе бидат на медицински. Ама изгледа на некој му е мака што единствен играч со кој се поврзуба неговиот тим од великан какo Реал Мадрид е факинг Иљараменди :icon_mrgr:
Не иде тој, не праиме веќе трансфери in. Барем не би требало.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не иде тој, не праиме веќе трансфери in. Барем не би требало.
Има муабети за Лукас позајмица (ќе живее дресот на Пеџо ај) во Бешикташ. Тенки ќе сте малце на средина.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Има муабети за Лукас позајмица (ќе живее дресот на Пеџо ај) во Бешикташ. Тенки ќе сте малце на средина.
Лукас ми се чини ќе си оди само ако се согласат на трансфер, мислам дека нашиве нејќат на позајмица да го пратат. Затоа реков би требало да не се купува, ама треба да се види што ќе се случува со Лукас, а и каква е повредата на Ален. Ако барем еден биде достапен за играње, тогаш не верувам дека ќе купиме нешто. Сепак Хендо, Милнер, Џан, Лалана и еден од нив двајца веројатно се доволно. А и последниве 3-4 сезони немавме ниеден бурен завршеток, или барем некакви нагли промени во составот (за жал или за среќа). Ништо не ми иде на тоа дека ќе купуваме, ама што знаеш, све си бидува :)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Јан Молби убаво пиша во последната колумна. Лукас е далеку од најдобра 6ка во Европа ама е дефинитивно најдобра 6ка што ја има Ливерпул, затоа не смее да биде продаден. Доколку се продаде, мора да му се најде замена.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
kakov start na siti koski mi se tresat se plasam da ne nabildaat do 10 kolo +15 boda i da go unistat celo prvenstvo do kraj ne e strasno sto pobedija 3 od 3 strasna e igrata ednostavno vezat protiv sampionot i ekipa kaj koja recisi site od top 4 kiksiraat sega doma so watvort kako i da reces se ogromni favoriti tesko deka nekoj ke gi prati

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
kakov start na siti koski mi se tresat se plasam da ne nabildaat do 10 kolo +15 boda i da go unistat celo prvenstvo do kraj ne e strasno sto pobedija 3 od 3 strasna e igrata ednostavno vezat protiv sampionot i ekipa kaj koja recisi site od top 4 kiksiraat sega doma so watvort kako i da reces se ogromni favoriti tesko deka nekoj ke gi prati
Ако збориме реално не беа Евертон кој знае колку надиграни си имаа и тие игра,и имаа неколку добри шанси за гол така да лесно можеа Сити да го изедат.Иначе за пратење што се секираш тука се Арсенал ќе ги пратат до крај :pos:

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
Ако збориме реално не беа Евертон кој знае колку надиграни си имаа и тие игра,и имаа неколку добри шанси за гол така да лесно можеа Сити да го изедат.Иначе за пратење што се секираш тука се Арсенал ќе ги пратат до крај :pos:
e ne bea everton nadigrani zimi lukaku so civna precka ,dominacija vo posed so lesnotija pravea sansi silva stativa navas dva pati se isebici sutna da ki pustese tie topki kon kun bea 100% golovi i odbranata bese na nivo kompani smiren priseben izbivase topki iako ena ja izbi od sama gol linija toa bese i najgolemata sansa na everton vo 2 poluvreme se na se zgazija

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.117
Гледам МОТД сеа од саботата, а во студиото со Линекер како аналитичари се Алан Ширер и Сем Алардајс.

И прво ја даваат Вест Хем - Борнмут, одбраната на чеканите стварно била подвижна мизерија во најмала рака. И сеа Ширер ги критикува, посебно Кресвел и Џенкинсон кои покрај лошата утакмица беа директни кривци за вториот и четвртиот гол. И Гери вика "so, the two full-backs had a shocker. Any idea who signed them?" :icon_mrgr: Додуша Џенкинсон е на позајмици, ама пошто му се врзаа сезоните, иде како од Алардајс. :D

После ги најавува Лестер и вика "they've not won five in a row in top flight since 1984. I should know, I was there." Убаво си се пофали тука оти Лестер без него неможе да победи 5 по ред во највисоко рангирано натпреварување. :cool:

И на крај ја најавува Јунајтед-Њукасл..."Newcastle side won just once in the league on Old Trafford since 1972. Shearer should know, he was there....with his scarf.." Нели не тепаа пред 2 сезони со Мојс, па си го дупи оти нема победа на Олд Трафорд. :pos:

Член од
14 април 2012
Мислења
32.992
Поени од реакции
67.836
После scarf-oт мислев ке рече
- and his hair too.
Иначе, Ја фалат одбраната на Сандрленд, а овие кутрите не знаат кај тераат. 10 грешки направија.
Го даваат Грилиш у кадар и овој Братертон вика
- he had some pictures from his holiday in Spain where he was tired and emotional, а овој гомно пијан

Покажуваат у публика некој Енглез топлес се сонча, а бел ко Шарпланинско сирење и ѕверов дава коментар
- I think he might need to use factor 50

Последно уредено:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.117
Е и да спомнам оти до сеа најпозитивно изненаден сум од играта на Норич. Се утепаа од играње на сите 3 утакмици. Првата со Палас беа далеку подобар противник, само немаа среќа. А на 1-2 им поништија и гол, поради наводна опасна игра од стрелецот на голот. Ја фати нешто како полумаказа мислам, ама според мене и тоа како можеше да се свири голот. :) Второ коло си тепаа убедливо 1-3 во Сандерленд, сосема заслужено. А вчера исто биле милион пати подобри од Стоук, на 1-1 имаа барем 5 преубави шанси за победа, ама Батленд се утепа од бранење. Имаше 7 интервенции, од кои пет беа предобри, при одлични шанси на Норич...не како женските удари на Депај и Руни кои ги бранеше Крул. :P

Исто кога сум кај Норич да кажам дека ептен ми се допаѓа дресот нивен. Ич не сакав да влезат, ама сеа за сеа полека ми ги освојуваат симпатиите. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom