Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Од 2005 финалето?
Не бе, од него.
Ме убива со дискусии. Уствари сите тука ги убива со дискусии и сите сме исфрустрирани од него. Пред 2 месеца Џонтра исто си измислуваше муабети, сигурно и Маки е исфрустриран.

C

Castiel

Гостин
Не бе, од него.
Ме убива со дискусии. Уствари сите тука ги убива со дискусии и сите сме исфрустрирани од него. Пред 2 месеца Џонтра исто си измислуваше муабети, сигурно и Маки е исфрустриран.
Кај си прочитал да пишам дека ги утепувам сите со дискусии? Или па Џонтра дека е исфрустриран. Џонтра го кажуваше она ти што си го излажал. Сеа ти што збориш глупости за работи кој воопшто не си поврзан е друга работа.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кај си прочитал да пишам дека ги утепувам сите со дискусии? Или па Џонтра дека е исфрустриран. Џонтра го кажуваше она ти што си го излажал. Сеа ти што збориш глупости за работи кој воопшто не си поврзан е друга работа.
Не ја отварај темата, не ти е во прилог. Не заборавај дека можам да гледам кој каде бришел мислења.

За болдот, o_O

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.528
Поени од реакции
4.430
Рома едвај чекаше да почне првенството им се ситевме ние Јувенташите,
Јуве изгуби ни се ситеа миланезите дека сме им се сителе на Рома..
Милан изгуби и тако даље
Интер е новиот Шампион на Италија по пауза од 5 години :drk:

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Рома едвај чекаше да почне првенството им се ситевме ние Јувенташите,
Јуве изгуби ни се ситеа миланезите дека сме им се сителе на Рома..
Милан изгуби и тако даље
Интер е новиот Шампион на Италија по пауза од 5 години :drk:
Послабо тоа, уште се во постРафа период па ќе им треба уште 20тина години да го надминат и воедно средат хаосот што им го остаи Рафа. Хаос кој го направи за 3 месеци.

C

Castiel

Гостин
Не ја отварај темата, не ти е во прилог. Не заборавај дека можам да гледам кој каде бришел мислења.

За болдот, o_O
Знаеш колку ме заболе што можеш да гледаш? Ама ич. И не знам што не ми е во прилог не сум јас тој што измислува. Некој што ми бришел мислења го праел тоа сам што смета дека треба да го напраи. А никад ја не сум терал такво нешто. Можеш и лично да прашаш тоа тој што ми бришел мислења. Тоа тука ти филмови си праиш и шириш муабети ко тетка некоја. Ама нека ти биде. Ако тоа те прави среќен у животот слободно. Толку од мене.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Знаеш колку ме заболе што можеш да гледаш? Ама ич. И не знам што не ми е во прилог не сум јас тој што измислува. Некој што ми бришел мислења го праел тоа сам што смета дека треба да го напраи. А никад ја не сум терал такво нешто. Можеш и лично да прашаш тоа тој што ми бришел мислења. Тоа тука ти филмови си праиш и шириш муабети ко тетка некоја. Ама нека ти биде. Ако тоа те прави среќен у животот слободно. Толку од мене.
Јас знам зошто членот што ги бришел мислењата нема влезено во подфорумов (освен пар пати за сфецкото првенство), не па да избрише мислење. Интерен редакциски договор, така фунцкионира овој форум. Секој си има свое „катче“ кое го одржува, модерира.

Член од
4 октомври 2010
Мислења
8.530
Поени од реакции
15.003
Денеска три екипи победија иако први примија гол (Сасуоло, Торино, Киево - последните две 1 во 2). Би било убаво да продолжат во овој стил и да биде интересно, но мислам дека причината е прво коло и недоволна воиграност.

Една од ѕвездите на колото е Давид Иван. Неговиот тим (Сампдорија) води 5-1, а тој во рок од пет минути добива два жолти. :)

Сите нови прволигаши се поразени.

edit... И сите фаворите за титула и за место во ЛШ не победија. :icon_mrgr:

C

Castiel

Гостин
Јас знам зошто членот што ги бришел мислењата нема влезено во подфорумов (освен пар пати за сфецкото првенство), не па да избрише мислење. Интерен редакциски договор, така фунцкионира овој форум. Секој си има свое „катче“ кое го одржува, модерира.
Си имаш напраено филм дека знаеш. А појма си немаш. Ти реков слободно прашај си ќе ти каже, а не од ракав муабети да вадиш.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Дигање у облаци максимално. 10ка, главен креативец (?), алфа и омега у екипата, 100 милионско дете со една добра сезона изиграна. Ќе го прегорат.
Агент му е еден од најрасипаните луѓе у фудбалов и од сите тие негови преценети играчи само Ибра има успех и кариера пошто е мадафакер и не се замара со ништо.
Ова со Погба (изгледа) ќе испадне исто како Видал, има да летне за 2 години од Јуве за (тро)дупло помала цена од таа што кружеше низ медиумиве сезонава.

Нејќам да јадам гомна пошто стварно ми е сосема океј и добар играч ама не можам а да не спомнам дека е малце поише преценет и напумпан од медиуми, агенти исл. Во една глупа и небитна листа Ковачиќ имаше подобра статистика од него за ланската сезона, каде Погба со Јуве беше на праг на триплете.

Ќе го видиме сезонава како ќе издржи сериозен притисок на неговиот грб.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom