- Член од
- 1 септември 2014
- Мислења
- 5.155
- Поени од реакции
- 7.858
Од 2005 финалето?Исфрустриран сум.
Од 2005 финалето?Исфрустриран сум.
Не бе, од него.Од 2005 финалето?
Кај си прочитал да пишам дека ги утепувам сите со дискусии? Или па Џонтра дека е исфрустриран. Џонтра го кажуваше она ти што си го излажал. Сеа ти што збориш глупости за работи кој воопшто не си поврзан е друга работа.Не бе, од него.
Ме убива со дискусии. Уствари сите тука ги убива со дискусии и сите сме исфрустрирани од него. Пред 2 месеца Џонтра исто си измислуваше муабети, сигурно и Маки е исфрустриран.
Не ја отварај темата, не ти е во прилог. Не заборавај дека можам да гледам кој каде бришел мислења.Кај си прочитал да пишам дека ги утепувам сите со дискусии? Или па Џонтра дека е исфрустриран. Џонтра го кажуваше она ти што си го излажал. Сеа ти што збориш глупости за работи кој воопшто не си поврзан е друга работа.
Послабо тоа, уште се во постРафа период па ќе им треба уште 20тина години да го надминат и воедно средат хаосот што им го остаи Рафа. Хаос кој го направи за 3 месеци.Рома едвај чекаше да почне првенството им се ситевме ние Јувенташите,
Јуве изгуби ни се ситеа миланезите дека сме им се сителе на Рома..
Милан изгуби и тако даље
Интер е новиот Шампион на Италија по пауза од 5 години![]()
Знаеш колку ме заболе што можеш да гледаш? Ама ич. И не знам што не ми е во прилог не сум јас тој што измислува. Некој што ми бришел мислења го праел тоа сам што смета дека треба да го напраи. А никад ја не сум терал такво нешто. Можеш и лично да прашаш тоа тој што ми бришел мислења. Тоа тука ти филмови си праиш и шириш муабети ко тетка некоја. Ама нека ти биде. Ако тоа те прави среќен у животот слободно. Толку од мене.Не ја отварај темата, не ти е во прилог. Не заборавај дека можам да гледам кој каде бришел мислења.
За болдот,![]()
Јас знам зошто членот што ги бришел мислењата нема влезено во подфорумов (освен пар пати за сфецкото првенство), не па да избрише мислење. Интерен редакциски договор, така фунцкионира овој форум. Секој си има свое „катче“ кое го одржува, модерира.Знаеш колку ме заболе што можеш да гледаш? Ама ич. И не знам што не ми е во прилог не сум јас тој што измислува. Некој што ми бришел мислења го праел тоа сам што смета дека треба да го напраи. А никад ја не сум терал такво нешто. Можеш и лично да прашаш тоа тој што ми бришел мислења. Тоа тука ти филмови си праиш и шириш муабети ко тетка некоја. Ама нека ти биде. Ако тоа те прави среќен у животот слободно. Толку од мене.
Си имаш напраено филм дека знаеш. А појма си немаш. Ти реков слободно прашај си ќе ти каже, а не од ракав муабети да вадиш.Јас знам зошто членот што ги бришел мислењата нема влезено во подфорумов (освен пар пати за сфецкото првенство), не па да избрише мислење. Интерен редакциски договор, така фунцкионира овој форум. Секој си има свое „катче“ кое го одржува, модерира.
Дигање у облаци максимално. 10ка, главен креативец (?), алфа и омега у екипата, 100 милионско дете со една добра сезона изиграна. Ќе го прегорат.