Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
па и со Ибра и Витсел од следно коло па па па,ќе биде решетање мрежи
Не бе, плачково рече дека влегол Ибра ама се лизнал.
Ти текнуе, ме дупи, пошто Стиви се лизна.

Само една работа, ние што сме за Ливерпул не се курчиме, знаеме дека тимот ни е просек со макс 4то место а дечково со една победа од полувреме/утакмица го напраи Милан шампионски.

C

Castiel

Гостин
Па почнавме со трачеви. Нигде не сум пишал или сум ги напраил шампиони после едно полувреме али добро на тетка што нема попаметна работа што и останува друго освен да трачари.

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Ќе се префрлам да навивам за некој рандом тим од Серија А ради пцовкиве во темава и фк Интер. Priceless.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Не бе, плачково рече дека влегол Ибра ама се лизнал.
Ти текнуе, ме дупи, пошто Стиви се лизна.

Само една работа, ние што сме за Ливерпул не се курчиме, знаеме дека тимот ни е просек со макс 4то место а дечково со една победа од полувреме/утакмица го напраи Милан шампионски.

разбирам,ама не е мала работа да му извадиш нерешено на Реал Мадрид у сред нива во некое село во Кина.
Еее па и ти одма сакаш,полека полека.Куќата од темел се прави,не од покрив :icon_lol:

Ги има дојавите за трансфери Касти,остај што ве дупи,присуствувел на бунга банга забавите кај Мистерот.
Само не знам дали тртел или... :vozbud::vozbud::vozbud:

П.С Касти се заебааме,не се напињај да не ти го пуштам Кочо !!

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ова е доказ дека Интер може да се носи со големи екипи и без Ковачиќ... не е мала работа да ја тепаш Аталанта со гол во 93 минута со играч повеќе

Капа доле:cuc:
Имаме доказ и во Торино. Доказ дека Јувентус не може да се носи со мали екипи без Пирло кој ќе шутне слободен во 78ма минута и ќе реши утакмица.

шукурац бајо мој, изгубивте, небитни сте колово. Ние владееме!!!!

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Абе реков јас дека ради твоите испади тука и контрирања, подсмевање на играчи како Стерлинг а величење на рандом итаљани што вредат 15 центи ќе ти се удри од глава. Криво ми е што фини момци што ги имате у фан клуб ќе помислат дека имам нешто против Милан. Немам ништо, немам ништо ни против тебе али си го заслужуваш реметот зошто го дрвиш курот со Милан а не си свесен дека тимот треба да ти се бори за Лига Европа.
Исто така, Милан не е кремот на е Европа, во моментов нормално. Нема играчи како Џексон Мартинез и слични на него да одбиваат тимови што играат во ЛШ и три пати поголеми плати ради тој „проект“ со кој што го дудлаш 3 месеци.

Убаво ти пиша @Hm_Hm мислам во фан клуб, за џабе само контрираш во празно. Уклучи мозок, колку и да го имаш и направи асална дискусија. Не си секогаш во право. Всушност, најчесто не си во право а одиш со глава во ѕид.

Down

Aloysius Devadander Abercrombie
Член од
4 мај 2012
Мислења
4.094
Поени од реакции
7.066
Ќе се префрлам да навивам за некој рандом тим од Серија А ради пцовкиве во темава и фк Интер. Priceless.
Моеш за Рома таман да му праиш друштво на фанот што го имаат у фан клуб :icon_lol:

C

Castiel

Гостин
Интересно ти е да си измислуваш или? Најди кај сум пишал дека Милан со овој тим ќе се бори за титула. И најди кај го дрвам 3 месеци за проектот? Не шала на страна интересно ти е да си измислуваш работи? Пошто навика ти е станато. Нешто проблем со халуцинации имаш или нешто исфрустиран си ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom