Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 септември 2008
Мислења
11.863
Поени од реакции
10.231
Na odbranava da go dodame i najdobriot defanzivec u istorija na PL - Koscielni, pak ke reagiraat panicno i kako da se prvpat na teren, kletva li e sto li e..
Со спидстеров Тери и најдобриов десен бек во постоењето на човештвово немојт Косчиелни, не е до толку реално

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Не да не ви се на место фориве со Педро, ама ајде кога сте запнале веќе терајте.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.864
Настрана Педро, туку Фабрегас ми изгледа и делува како играч од 35 години. Играњето како првотимец од 16 години си го зема данокот.

Се шлепа во прв тим од јануари до сега како некој дух, само благодарејќи на 15-тината асистенции во привиот дел од ланската сезона.

H

HoT IcE

Гостин
Настрана Педро, туку Фабрегас ми изгледа и делува како играч од 35 години. Играњето како првотимец од 16 години си го зема данокот.

Се шлепа во прв тим од јануари до сега како некој дух, само благодарејќи на 15-тината асистенции во привиот дел од ланската сезона.
Dobra zabeleska samo ne celosna. Cel tim se duhovi od sporedba so lani, a se dolzi na losi kondicioni treninzi i fizicka spremnost koja ne prati uste od podgotovki koi i onaka docna pocnaa.
Plus igra mnogu popovleceno od lani, pak ne znam zosto.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Банирајте ме мене и Стефан слободно. Се изнајадовме гомна за Марин а дечкото у Андерлехт ќе игра сезонава. Тоа резултати све да им изнаебам хрватско што кур ми го стаиле него место Матиќ.

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
Wish Granted.

Ионака не можам веќе да ве читам, марш у Сериа А.

Член од
20 јануари 2015
Мислења
309
Поени од реакции
609
Dobra zabeleska samo ne celosna. Cel tim se duhovi od sporedba so lani, a se dolzi na losi kondicioni treninzi i fizicka spremnost koja ne prati uste od podgotovki koi i onaka docna pocnaa.
Plus igra mnogu popovleceno od lani, pak ne znam zosto.
Со оглед на годините на Тери одбраната ви е ослабена и ако Фабрегас игра средина до Матиќ и оди понапред додека се напаѓа како што правеше ланската сезона на првите утакмици, при случајна контра на противникот лошо ви се пишува. Е сега ако Фабрегас игра пак на 10ка нема класа играч кој ќе игра до Матиќ во средината, ок освен Лофтус :D. Затоа мислам дека Фабрегас игра поповлечено.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На 1, да се убацат утре пред утакмица.
Ама касни форумов со одбанирање, ќе им заврши банот негде накај 3 сабајле, работен ден, сами со себе ќе си ломотат тука :D

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Дали ви касни звукот од хрватскиот спорт клуб?

Член од
13 март 2011
Мислења
1.939
Поени од реакции
1.930
[
Дали ви касни звукот од хрватскиот спорт клуб?
Касни да му ебам мамицата кај овој нај утепаниов коментатор го слушаме како го изговара Баркли ко да е роден у западен лондон маме му ебам усташко уште 2 секунди касни

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom