Fantasy Premier League 2015/16

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Оти бе Марез најпродаван? Околу 100 поени мислам оти извади лани, за петти играч во средина е одличен. :) Јас се мислам за наредно дали да го менувам Берахино со Гомис. Гледам Свонси нема кој знае колку тежок распоред, а Џонтра дрвото го извадил за Лукаку, кој ем е поскап ем има пекол распоред. :D

Oти сегa е нaјкупувaн

Oти сегa е нaјкупувaн
Па затоа сеа нема да извади ништо. Башка и што го пуштив јас сеа во тимот, па за беља Берахино кој е на клупа сеа ќе даде 2 гола на Челзи во недела. :D Се запалив у пизду матер, има да растурам на играва цела година. Боласи е малце повреден нели? Сеа ќе му падне цената ако поседе на клупа уште малце ваљда, ќе се искористи на него попосле. :D

eeiK3qX.png

Тимот за колово. Дармиан на местото на Фонте. Се покажа дечкото, а Саутемптон разочаруваат. Кош. и Клајн аут од прв состав од очигледни причини. Кејн ќе прескокне капитенска лента и оваа коло пошто играат против Лестер.

Нешо вака викендов, хендерсон веројатно нема да играт па го заменав со морган кој е стандарден за лечестер
Screenshot_2.png

^ oти ставаш деструктивец а на клупа го имаш Хупер? Ванјама лани дае неколку голови но лапа жолти и тешко да дава голови на таа позиција каде што игра..али ти си знаеш.

јас го сменив Мане за Депај, очекувајте Мане гол и асистенција коловo :D

Сите го продаваат Руни, а јас капитен го акнав. YOLO

Сите го продаваат Руни, а јас капитен го акнав. YOLO
Не си единствен, и на претходната страна некој имаше пишано. И ја го имам капитен.
Време е да почне да дава голови да му ебам :D

Untitled.png

еве го и мојот тим, измените од ова около се само Дармиан влезе место Бајнс кој очекував дека нема до Ноември да е аут. :)

Не си единствен, и на претходната страна некој имаше пишано. И ја го имам капитен.
Време е да почне да дава голови да му ебам :D
Јас :D[DOUBLEPOST=1440239818][/DOUBLEPOST]
Прегледај го приврзокот 127020

еве го и мојот тим, измените од ова около се само Дармиан влезе место Бајнс кој очекував дека нема до Ноември да е аут. :)
Изненадавиш, стварно комплет екипичка со шанса за поени од било кој играјач.

^ oти ставаш деструктивец а на клупа го имаш Хупер? Ванјама лани дае неколку голови но лапа жолти и тешко да дава голови на таа позиција каде што игра..али ти си знаеш.

јас го сменив Мане за Депај, очекувајте Мане гол и асистенција коловo :D
Хупер како што видов овие две кола не беше стартер за норич затоа ми е на клупа, ванајма ми беше најефтина опција и можи некоја асистенција да напрај или голче да дае :)

Последно уредено:
Оти бе Марез најпродаван? Околу 100 поени мислам оти извади лани, за петти играч во средина е одличен. :) Јас се мислам за наредно дали да го менувам Берахино со Гомис. Гледам Свонси нема кој знае колку тежок распоред, а Џонтра дрвото го извадил за Лукаку, кој ем е поскап ем има пекол распоред. :D

Додуша и на Свонси не им е кој знае колку лесен, ама барем дома играат против појаките екипи, а дома се одлични против било кој од фаворитите. :)
Тоа @Stefan-kobe има крв да му ебам ако фејлне.:D
Me послуша црепон. :D
Глуп, го имав Заха уште по првото коло го стаив место Адам. :D

Па тоа е финтата бе, да ризикуваш малце. Лукаку се пали против јакиве и ништо чудно на Сити да им бутне некој гол. Што знам, добро ја почна сезонава, мислам дека ќе има одлична сезона ако нема фрки со повредите.

Ако имаш играч што сигурно ќе направи трансфер во друга лига добиваш free transfer?

Јас :D[DOUBLEPOST=1440239818][/DOUBLEPOST]
Изненадавиш, стварно комплет екипичка со шанса за поени од било кој играјач.

го склопив некако, од второ коло почнав ама заборавив да вклучам да ми бројат поени од играчите на клупа + имав 2 повредени во прв состав оти исто заборавив да менам, сега мислам дека е океј и очекувам некои си 50-60 поени :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom