Квалификации за европските натпреварувања

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Dortmund definitivno mislam deka nesaka da igra LE za da se fokusira na Bundes za dogodina da igra LS

Маму им ебам до кога бе вака ќе не мразат

Dortmund definitivno mislam deka nesaka da igra LE za da se fokusira na Bundes za dogodina da igra LS

Дортмунд игра за кладилниците. Ќе си заврши фино лепо сега 3-2 или 3-3 , и у Германија ќе биде 3-0 за домаќините.

Ќе поминат таму не е се загубено[DOUBLEPOST=1440100387][/DOUBLEPOST]Ќе поминат таму не е се загубено

Браво Работнички , штета што примија гол но и со играч помалку дадоа се од себе и израмнија .

БРАВО !!! СЕКОЈА ЧЕСТ !

ми го напраја денот <3 :D

A на овие од МРТВ и исполитизираната федерација мамичето мамино да му го ебам на стримој фудбал гледаме а каков момент е! Боки и Фифи да ви ги ебават синојте

Го немав гледано работнички никогаш. Симпатичен фудбал играат.

Инаку една случка од детството дур тренирав фудбал. Игравме со Пелистер и слободен удар биеше Алтипармаковски. Мавање тоа топката ми помина покрај десното уше, 2 дена не можев да слушам ништо :D

Сега видов дека до Работнички стасал.

Инаку една случка од детството дур тренирав фудбал. Игравме со Пелистер и слободен удар биеше Алтипармаковски. Мавање тоа топката ми помина покрај десното уше, 2 дена не можев да слушам ништо :D

Јас ко бев 14-15 се дружев со Алтипармаковски т.е. Мацата излегвавме заедно татко му беше доктор во спортска медицина ако не се лажам.

Ние пиво ќе пиевме и остало детето капка не се напиваше :cuc:[DOUBLEPOST=1440101292][/DOUBLEPOST]

Јас ко бев 14-15 се дружев со Алтипармаковски т.е. Мацата излегвавме заедно татко му беше доктор во спортска медицина ако не се лажам.

Ние пиво ќе пиевме и остало детето капка не се напиваше :cuc:

Ова лига европа е класичен криминал.Вечерва сеиспраа милионски суми...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom