Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Овој со темата RIP Arsen од памет ме извади у пм. Јес да не го сакам Арсен Венгер ама не сакам клубот да има пропала сезона ради негова смрт. У курац, уште не можам да се вратам.
Нека цркне му ебам сенилниот.Го уназади клубот.Баш сега кога Клоп е слободен.Ке дојде Клопот на негово место и ке направи револуција.Има да мелеме се пред себе.

42 створени гол шанси, највеќе за овие две кола ... Фале некоја гол машина шо ќе ги користе мнозината од овие шанси :(

Првата не ја гледав, втората имавме шанси ама не толку многу па за да стасаме до 42.
Искрено од каде е податоков? Сити реално 2-те утакмици правеа партал, некако не ми стои за валиден податок.

Првата не ја гледав, втората имавме шанси ама не толку многу па за да стасаме до 42.
Искрено од каде е податоков? Сити реално 2-те утакмици правеа партал, некако не ми стои за валиден податок.
Нах моја грешка опет :D
Смешав работите ...
Се извинувам за грешни информации.

Wellington Silva joins Bolton on loan
Report: Zelalem set for Rangers loan

Треба да му се даде шанса на Зелалем у прв тим куп или лесна утакмица да влегуе.[DOUBLEPOST=1439916842][/DOUBLEPOST]:pos::pos::pos:

11924921_1729813770497481_8346723977449941093_n.jpg

Последно уредено:
пишите нешто бе, што ќутите сите ко пи*ки :D

Торал викендот постигна уште еден погодок за Бирмингем, вчера Миетланд-Нилс имаше асистенција за вториот гол и асистенција на асистентот за првиот гол на Ипсвич, додека па Кроули беше само асистент на асистентот.

Еве ви Преглед на позајмените играчи од прво коло:
Еве од второ коло:

од трето коло вајда ќе има во четврток.

еве го и вчерашниот гол на Торал:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom