Фан Клуб: Арсенал

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Не ме дрвете без врска.Убаво си кажав пред се е целиот тим како катастрофа.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Да де. Исто како периодот кога целиот им беше катастрофа, а Озил беше најдрво. Исто така.
Мнооооогу различно.Затоа Војче е у Рома,а Озил у Арсенал.И Ди Марија у ПСЖ шитнат после една сезона.Ако сфаќаш.

T

Todd Solondz

Гостин
Ама Војче не е шитнат а да бил Озил најдрво Фабрегас не би бил во Челзи.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Пишејте нешто за Анри,бем ви дркаџиите.

Mad_Coko

blow me!
Член од
21 август 2010
Мислења
7.384
Поени од реакции
12.813
HBD TH14

Абе додека се Интер на распродажба, да им го собереме Икарди.Покомплетен и перспективен ЦФ нема моментално од него.:toe:

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.450
Поени од реакции
6.138
Пишејте нешто за Анри,бем ви дркаџиите.
Ајде да пробам :D
Тити е еден од главните виновници ако не и главниот виновник ради кој почнав да ја имам оваа пасија наречена Арсенал(навивање е мал збор). Тука меѓу виновниците секако се и Беркамп(кого како копиљ ми беше омилен играч во Холандската репрезентација), Венгер со начинот и системот на игра по која беше препознатлив Арсенал во првата половина на минатата деценија, Пирес(класичен пример за крило), Виера(за чија позиција никогаш не најдовме замена), столбојте на одбраната, ладнокрвниот Кембел и избувливиот Кион... ќе го вброев и Адамс но ради мојата возраст му го фатив само залезот на кариерата. Сите беа класа играчи,меѓу најдобрите во своето време но Анри беше нешто повеќе.
Никогаш немат да го заборавам голот против Ливерпул кога им ја шина цела одбрана, ганер галактико голот на Бернабеу, 2риот негов гол во Милано во победата од 1-5 со Интер, но покрај сите тие евро голови најдраг ми е тој со Јунајтед јануарито 2007ма. Можеби затоа што го даде со глава, а тоа му беше најслабата страна од играта, можеби затоа шо ја глеав со навивач на јунајтед кој после натпреварот цело време кенкаше дека битно тие се први и ни бегаат 20 бода а јас само си се смешкав,можеби ради пресвртот а можеби затоа што тој тим на јунајтед беше најдобриот тим во минатата деценија против кој играл Арсенал,кој беше инфериорниот противник кој го победи тој тим.
Како вчера да беше кога два дена после разочарувачкото финале против Барселона на вести слушнав дека го продолжил договорот, бев пресреќен, скоро и да заборавив на поразот(who needs the champion trophy when you have Thierry Henry). За да една година подоцна го гледам видеово на кое првпат пуштив солза поврзана со Арсенал. Летото требаше да го доведеме Рибери и да направиме незапирлив тандем од Француската репрезентација а ние ниту го доведовме Френк а го изгубивме и Тити.
Тогаш никако неможев да му опростам на тој избор да го напуштит Арсенал, ни него ни на Венгер што не направил се да го задржит играчот кој една година порано на пресот при продолжување на договорот изјави " But I think with my heart and my heart told me to stay". Огорчен бев со години но најпосле сфатив дека тој Арсенал не го заслужуваше Анри а и Анри не заслужуваше да играт во таков Арсенал. Кога го крена и последниот трофеј кој му фалеше во неговите витрини иако со еден од поомразените клубој од моја страна, сепак бев среќен, затоа што Тити го заслужи тоа.

Среќен да му е роденденот и фала му на се што направи за Арсенал.

Член од
11 октомври 2010
Мислења
1.942
Поени од реакции
1.750
Овој со темата RIP Arsen од памет ме извади у пм. Јес да не го сакам Арсен Венгер ама не сакам клубот да има пропала сезона ради негова смрт. У курац, уште не можам да се вратам.

Факе

Член од
6 март 2010
Мислења
9.503
Поени од реакции
10.257
Овој со темата RIP Arsen од памет ме извади у пм. Јес да не го сакам Арсен Венгер ама не сакам клубот да има пропала сезона ради негова смрт. У курац, уште не можам да се вратам.
?

Kajgana Shop

На врв Bottom