Фан Клуб: Интер

И кога свирнаа пенал за велешаните, ја соблака маицата, се кара со судијата, сака да прекине утакмица. Останува така гол да го проследи пеналот кој беше фантастично одбранет од Син, со внатрешен дел на бутен мускул... Продужува играта и овој не може да ја облече маицата, ја носи у рука така згужвана... Иначе пар екселанс маица, Бучен козјак, жута и шорцеви ала Вавринка. (y)

:pos::pos::pos::pos::pos:
Абе до кога трае пријавувањето, ја му реков на Маки ќе се пријавам и све заборавам. Ќе си ги испоицкоцкам парите, кажувајте со време бем ви тромајки.

:pos::pos::pos::pos::pos:
Абе до кога трае пријавувањето, ја му реков на Маки ќе се пријавам и све заборавам. Ќе си ги испоицкоцкам парите, кажувајте со време бем ви тромајки.
Do 20ti be more gjubre.
Urko, sea Stekof koa ke go zeeme u ekipa so toa frizurceto kako Ikardi ima da gazat so Boce napred, ja i Aki u vezna linija kako Brozovic i Guarin, i pozadi nas Cekic libero kako Medel da tepa i da gi izbiva loptite na parking.

Ekipa snova

Do 20ti be more gjubre.
Urko, sea Stekof koa ke go zeeme u ekipa so toa frizurceto kako Ikardi ima da gazat so Boce napred, ja i Aki u vezna linija kako Brozovic i Guarin, i pozadi nas Cekic libero kako Medel da tepa i da gi izbiva loptite na parking.

Ekipa snova
Епа моли се сеа да тепаат Серена и Ноле за да упецам тикетич, а моли се и утре и у недела да фатам и у понеделник се пријавувам и ебеме курви у Милано. Deal? :jajce:

И кога свирнаа пенал за велешаните, ја соблака маицата, се кара со судијата, сака да прекине утакмица. Останува така гол да го проследи пеналот кој беше фантастично одбранет од Син, со внатрешен дел на бутен мускул... Продужува играта и овој не може да ја облече маицата, ја носи у рука така згужвана... Иначе пар екселанс маица, Бучен козјак, жута и шорцеви ала Вавринка. (y)
Maратон козјак 2014 бе неписмен. Ебате тоа бекстрит бојс фризурата.

Еве бе Билбао ја прегази Бареслона, а ние пред една недела го згазивме Билбао... Значи Интер јачи од Бареслона по логиката Слога тепа Вардар, Вардар тепа Ѕвезда, Ѕвезда европски шампиони, Слога најјак тим во Европа. :P

Вечер од 21 со АЕК Атина, уште од овие да изгубиме и да почне сезоната. :D

Од сите страни стига потврда... така да не се филмови вероватно.

Nema teorija toa da se sluci, samo mu pravat destabilizacija na inter so vakvi spekulacii. Ne se nenormalni da go sitnat Kovacic pa da bidat siluvani, pogotovo ne za 35 milioni vo svet kade sto bertolacci go kupija za 25-30m a Vitsel ne go davaat za pomalku od 35m

Интер и се е можно...:bravobe:

А јас серев и плукав непотребно по управава, и по овај вашиов Тохир.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom