- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.569
- Поени од реакции
- 119.569
Ги мешам тие нон стоп.Фернандо е нов ама не ти се брои ко близнаци сесамо Насри не го ставај во костур на екипа оти потопло ладно играч од него нема

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги мешам тие нон стоп.Фернандо е нов ама не ти се брои ко близнаци сесамо Насри не го ставај во костур на екипа оти потопло ладно играч од него нема
Зашо? Фалкао немаше ни минутажа овие 2 утакмици барем да покаже дека е флоп, не викам дека е добар и дека незаслужено грее клупа, ама оваа е малце напамет напишано
Ја за ова пишувам уште од припреми ама у фан клуб ми викаат дека пишувам апокалиптични сценаријаСити реално има најизгледни шанси за титулата, и ова не го зборам ради победава него ради други работи.
1. Го донесоа Стерлинг кој реков и сеуште стојам на тој став, дека ќе се снајде одлично во овој систем на Пелегрини, систем на брза игра со доста пасови и утрчувања.
2. Имаат уигран тим кој игра заедно доста време, едино Мангала и Стерлинг се така понови играчи. А да, и Фернандињо. Али битното е дека имаат одличен костур на екипата, Туре, Силва, Агуеро, Компани, Насри, Коларов, Харт, се доста време во Сити и многу добро се познаваат.
3. Имаат и добра клупа, Бони е добра измена за Кун, и да не набројувам понатака.
А Челзи делува изгубено во времето и просторот на почетокот на сезоната. Веќе се 5 бода позади конкурентите, што не е многу нормално али малце ако им се десат уште некои непланирани киксови може да го јадат немиен. Мурињо се глупира на секој можен начин со изјавите и препирките со цел свет, а тимот му е во лоша форма, дури ако добро забележав и во лоша физичка состојба се повеќето играчи. Хазард во 70 и некоја минута почна да се откажува од некои дуели, како да немаше снага за повеќе. Итно им треба некое освежување оти вака не иде.
Донесуваш оцена за играчот-сега, од негови претходни настапи и ситуации, не од оваа сезона. Оваа е малку напамет, предвидување повеќе него утврдување на факти.Ај вака да парафразирам, да не звучи напамет, ко што ти викаш. Фалкао лани цела сезона не покажа ниту еден блесок, ниту најмала најава дека ке се врати на стариот Фалкао. И за клубот, а подоцна на Копа, и за репрезентацијата.
Дали ти искрено, кога влага Фалкао во игра за Челси, имаш чувство дека он може да смени тек на утакмица, да биде видно подобрување на составот на тој меч?
Пет ти паѓаат на памет зошто вкупно се шест. Тоа ми беше поентата, не е лесно како што викаш.Зашо? Фалкао немаше ни минутажа овие 2 утакмици барем да покаже дека е флоп, не викам дека е добар и дека незаслужено грее клупа, ама оваа е малце напамет напишано
Лесно е да се изведе како бројка 8 од 25 со цел да ја постигнеш квотата - на хартија, не да ја базираш екипата на ХГ или академија, сеа само вака ми паѓаат на памет 5 играчи, за децата од школа незнам кои се регистрирани и го имат 2 години условот..
И јас не очекувам да развиваат екипа на тој начин, надвор од пракса е тоа повеќе години
Not gonna happen, знаејќи го Мурињо.Донесуваш оцена за играчот-сега, од негови претходни настапи и ситуации, не од оваа сезона. Оваа е малку напамет, предвидување повеќе него утврдување на факти.
Не очекувам ни јас многу од него, ама не се опишува како флоп некој кој нема изиграно повеќе од 10/15 мин на утакмица. Он е последна причина за "кризата".
Би сакал да го видам да почне на 10тка, втор напаѓач со Коста, или обратно како у Атлетико. Something might happen![]()
Ливерпул и да покаже утре добра игра у прво коло не покажа Кутињп со добар шут ги извади .Чекај колото не е завршено. Има екипи со една изиграна. Можи утревечер да речиш две екипи покажаа игра за шампион.![]()
Не мислам на Борнмут (или како и да е)![]()
Како не.Ги мешам тие нон стоп.Нема везе, Насри секако од поодамна е играч на Сити, мислам ми ја сфаќаш поентата.
Донесуваш оцена за играчот-сега, од негови претходни настапи и ситуации, не од оваа сезона. Оваа е малку напамет, предвидување повеќе него утврдување на факти.
Не очекувам ни јас многу од него, ама не се опишува како флоп некој кој нема изиграно повеќе од 10/15 мин на утакмица. Он е последна причина за "кризата".
Би сакал да го видам да почне на 10тка, втор напаѓач со Коста, или обратно како у Атлетико. Something might happen![]()
Зборувај за што сакаш. Утре Ливерпул има да покажи таква игра што сам ќе дојдиш овде и ќе пишиш дека тоа бил најверојатно новиот шампион.Ливерпул и да покаже утре добра игра у прво коло не покажа Кутињп со добар шут ги извади .
Затоа реков единствено Сити покажа шампионск игра у први 2 кола читај малку не вади сам заклучоци.
Јунајтед иако тепаше две не покажа ништо посебнп у случај да си направиш дека сум кажал само за тие што имаат две победи , зборувам за ИГРА![]()
Ај бе ко за трета опција е суперНа Фалкао ни Иван Исцелител од Старо Нагоричане нема да му поможи да си ја врати формата
Нуделе 47, а Волфсбург барале 57 мислам. Ќе се најдат на пола ако решиле да го земат.До каде стигна Сити со Де Брујн? Стерлинг, Силва и Де Брујн зад Агуеро потпомогнати од Туре... биче свега.
добар е за ореј кршењеАј бе ко за трета опција е супер